Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
48920 příspěvků moje polička 30. června 2018 20:59

Ounz brněnský m&s mám prolezlý. to co tam mají "splývavý" mám fakt identický z lidlu. ale tam mají právě to s tou vázačkou, uplně dokonalý, kdyby se dala odpreparovat. 1600 dám za šaty, za triko ne. do globusu nejezdím, možná bych měla začít:D nebo začnu zase chodit po sekáčích:P

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:03

viktorka_od splavu no jako já s trikama z lidlu zkušenost nemám, ale obecně se mi tam ty hadry zdaj jako hadry. Ale to z toho ms trčavý fakt není. Trička v sekáčích budou ožmolený a vytahaný..jestli se ti tamto líbí, kpještě to zvaž (ale chápu, u všeho má člověk nějaký horní hranice) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:09

Ounz Tričko z Lidlu možno vyzerá ako tričko z M&S ale pred opraním. Z mojej skúsenosti môžem povedať že sú to fakt handry na par použití.Ja som fakt spokój a s tými z Cos a dokonca sa mi zdá že tento rok sú ešte z hrubej bavlny, minule mi bolo v novom hrozne teplo a to v tých starých som chodila celé leto. A výdrž sa nedá z Lidl tričkom ani porovnať. 

48920 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:11

Ounz kdyby se mi líbilo tak proč ne, ale ono to vůbec nebylo nic extra, jen "jo, splňuje podmínky, to by ušlo" - fak nic hedvábnýho nebo nějakým způsobem skvělýho, možná mělo někde nějaký logo (čímž by bylo beztak diskvalifikovaný:P

ten COS určitě někdy navštívím, ale teď to zrovna nemám uplně v plánu. spíš spolíhám na dítko že něco vyšpizuje a ev. pošle, když to hledání se mnou absolvovala a ví přesně co chci

48920 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:14

paktofonika no to co mám je nějaká ta "premium kolekce" ale jasně, nemyslím že vydrží leta, to máš pravdu. každopádně druhý stejný zatím nepotřebuju:-) teplý být může ba i musí, protože sukni se širokým pasem a podšívkou nebo kalhoty nosím když je chladno, ne ve vedru

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:14

paktofonika věřím tomu. 

viktorka_od splavu tak sháněj dál..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:18

viktorka_od splavu Tak hrubé tričko na chladné počasie mám zo Zary, mali aj krémové ale s čiernym lemom. Len je to skôr už tenký sveter než tričko. 

Offline slniecko admin
19370 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:31

viktorka_od splavu hm, no, aj dnes mám jedno na sebe...a ako tak rozmýšľam, tak som si ich kupovala, keď som ešte chodila okolo jedného denne pešo, čo je 6 rokov dozadu...

Inak, to čo si dala na fotke, by som hľadala v kolónkach "blúzky" alebo "topy"...je to absurdné, ale skús...

ako toto neviem, aké v skutočnosti je, len ilustračný príklad:

https://www.nextdirect.com/sk/sk/style/st287287#540636

48920 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:39

slniecko jj, pravda. já ho právě online kupovat nechci, protože tam nic nepoznám, naživo jsem fakt prolezla snad vše co tu v brně máme. holt se obejdu no

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. června 2018 22:00

Edge ty košilové s  3/4 rukávy mi zakrývají kolena (mám asi 171 cm) - i modelka je tak má. 

nellielovett pekny nakup, ta tricka s kimono rukavy rada nosim 

viktorka_od splavu já bych na takové tričko, jaké sháníš, mrkla na Esprit online. Mají toho v nabídce hodně a dá se případně vrátit v obchodě. Ale chápu, nejlepší je vybrat si a vyzkoušet přímo.

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 30. června 2018 22:22

viktorka_od splavu Sice píšeš, že nechceš objednávat on-line, ale co bezpotisku.cz? Výhoda je, ze tam píšou gramáž, takže má člověk nějakou představu. Já tyhle “reklamní” trika objednávala pracovně, abych je teda nechala potisknout, a kvalita mi přijde fajn. Rozhodně dobrý poměr cena/výkon. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 30. června 2018 22:57

999 obrázky těch podprsenek mi našel google, ale bohužel nevím, odkud jsou

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:28

viktorka_od splavu dneska jsem viděla dost silné a neprůhledné bílé triko s kulatým výstřihem v Peak@Cloppenburg, asi za 300, ale zaboha si nevzpomenu, jaká to byla značka. Ale zítra asi budu muset znovu na Chodov na poštu, tak se můžu kdyžtak podívat, pokud by vám to k něčemu bylo.

48920 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:30

Kokoska no jasny, diky moc!

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:35

viktorka_od splavu Tak jo :)

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 01. července 2018 00:01

Ounz brněnský m&s mám prolezlý. to co tam mají "splývavý" mám fakt identický z lidlu. ale tam mají právě to s tou vázačkou, uplně dokonalý, kdyby se dala odpreparovat. 1600 dám za šaty, za triko ne. do globusu nejezdím, možná bych měla začít:D nebo začnu zase chodit po sekáčích:P

​Nemají to s tou vázačkou i v černé barvě? To by se mi líbilo. 

48920 příspěvků moje polička 01. července 2018 08:03

Ginevra to jsem si bohuzel nevsimla, koukala jsem po svetlych

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:01

nellielovett viktorka_od splavu V Espritu jsem byla před týdnem a teda strašné zklamání, většina triček byla hadroidních a vůbec spousta věcí, co mě zaujala na netu, byla ve skutečnosti naprosto děsná

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:08

tina to je možný, já tam nechodím už docela dlouho. Vím, že mamka toho měla plnou skříň, ale teda už to je nějakej rok...

Jako koupit pěkný bílý triko za rozumnou cenu je docela o štěstí, ale já jsem teď taky spokojená s cos, takže už ani dál nehledám.

48920 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:13

tina žejo? mě uplně překvapilo co to tam měli za hadry - a už jsem si tu pomalu připadla jako totální exot, že je chyba ve mně:P díky:-)