díky. no já právě jak blbě vidím tak už jsem kolikrát byla překvapená když to došlo:D
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu co pietro filipi, mají na webu slevy a mívají neco mezi halenkou a trikem.
Samart upřímně doufám, že jejich nabídka v reálu není tak strašná, jako webová prezentace:-) ale děkuju. mrknu do obchodu, až budu mít cestu. tam jsem byla naposledy na jaře vlastně
Samart upřímně doufám, že jejich nabídka v reálu není tak strašná, jako webová prezentace:-)
Určitě ne - je ještě horší
Pro mě je Pietro Filipi (aka Pepíček Nováků nebo jak se ten světovej majitel jmenuje) kříženec něco mezi CA a možná, možná Marks a Spencer. T.j. vhodné pro důchodce, navíc v případě Pietro Filipi pro důchodce s velkou rentou...
(i když, dneska jsem si koupila v M+S docela dobrou bílou zavazovací košili)
ale to mi připomíná že se tu někdo ptal po té halence s vázačkou na předním díle. tak má to i ta zara. asi nějakej trendy kousek:-) škoda, že to zrovna nepotřebuju. a zírala jsem, začly asi letní slevy? páč v poledne v té zaře byl šrumec jak hrom. asi už nakupovat vlastně nepotřebuju:P
Trendy kousek, kterej jsem zrovna potřebovala jak prase drbání!
Ale je to aspoň dost dobrej materiál a ke spoustě (poslední dobou nakoupenejch) volnejch kalhot sedí jak vyšitá. Má dobrej střih...
Jinak slevy jsou všude (kromě tý košile, muhehe) a tudíž všude jak u sněděnýho krámu. Já se teda původně vypravila shánět miminkovský bavlněný a jednobarevný ponožky
Ale tak i bába musí mít něco ze života, ne? ![]()
viktorka_od splavu Já jsem vesla o víkendu do zary na Chodově a tam byl tak strasny, pardon, bordel! To jsem v obchodě ještě neviděla. Na hromadách naházené a pomačkané oblečení, štendry narvané, dost se toho válelo i po zemi ![]()
,
Jak se teď vrací zásilka eobuvi přes PPL? Byla jsem zvyklá, že jsem přišla do Parcel Shopu PPL jen s adresou a oni to poslali. Ale teď po mně chtějí nějaký čárový kód a já úplně nevím, kde ho vzít.
notna To je v Zaře standard.
barbucha viktorka_od splavu V PF se dají najít i moc pěkné, slušivé věci, ale chce to zkoušet. Souhlasím ale, že web mají strašnej a ceny teda značně nadsazené. Teď už chtěj i za obyč. triko patnáct stovek...
Brioso Já jsem včera vracela teda poštou, ale lísteček s adresou a nějakým čárovým kódem jsem měla přímo v tom balíčku a jenom jsem ho potom nalepila na krabici, ve které jsem posílala zpět.
Protože léto bude pracovní a pak v nový práci nebudu mít ve zkušebce dovolenou, tak jsem koupila letenky na předvánoční Paříž. Ještě jsem tam nebyla, těším se jak malé dítě ![]()
Lama_z_Lana to bude krása
Lama_z_Lana Závidím!
Lama_z_Lana ooo, krásný nákup :)
Lama_z_Lana Předvánoční Paříž bude paráda ![]()
Jojo, doufám :) Konec prosince bude asi hodně zásadní pro mě, tak načerpám síly ;)
Lama_z_Lana super nákup. ![]()
Lama_z_Lana Super nákup! Všetci vyletujú, dovolenkujú, koncertujú... Dúfam že na jeseň alebo v zime už aj ja budem. :)
Lama_z_Lana Hezky jsi nakoupila
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.