Kokoska ja se bojim, ze ti budou velky. Lko mam ja a ted jsem nejvetsi velryba, co jsem kdy byla
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett tvuj bracha ma prima segru :) jinak ja ted zvazuju nakup letenek do Goteborgu. Mam jen par dnu volna, tak si nemuzu moc vyskakovat. Koukala jsem na fotky z mesta a hlavne okolnich ostrovu a jsem hodne nalomena...
razorblade ty ostrovy ![]()
Taky bych ráda na sever, ale přítel nemá teď moc čas, tak to budeme muset nechat až na příští rok.
razorblade No mně ty M jsou krátký. L jsem si zkoušela, délka dobrá, se šířkou snad něco půjde udělat. Taky teda nejsem žádnej drobeček ![]()
nellielovett super nakup, muj bracha tam pro zmenu asi 10 let zil, byla jsem tam x-krat, takze fakt zavidim!![]()
Luna super! Tak já se pak poptám na nějaké tipy. V Barceloně jsem byla, ale už je to nějaký pátek, takže krom večerní párty na La Rambla, zpívající fontány a Sagrady, si toho moc nepamatuji. Navíc jsem tam byla, když jsme stopem projížděli z jihu Španělska zpátky do Čech, bez peněz, s báglem, tak teď se těším, že to zas uvidím trochu jinak.
nellielovett No bez penez je to tam smutny
Minimalne za ty Gaudiho domy chteji za vstup docela dost. Jinak mne se moc libilo Piccasovo muzeum
Ale at pujdes kamkoli, tak se rozhodne nikde nudit nebudes![]()
A koupila jsem si cerny overal a nemuzu tomu verit, ale dokonale sedi!!! Ma pas vysoko a nevypadam v nem jak pan Pavek, jupi!

Luna Zabudla si uviesť kde. ![]()
paktofonika Nazev tematu zni CO jste si koupili ne KDE jste si to koupili.
Ale jinak teda Tady ![]()
Luna No to máš pravdu ale keď sem postneš pekný overal tak je jasné že sa niekto bude pýtať. :)
No a že by sme sa tu striktne držali názvov vlákien ![]()
paktofonika Vsak joo, to jsem jen chtela byt desne chytra zas jednou.
No COS to neni, ale ja mam radost, ze mi sedi.![]()
nellielovett Super ségra
.
Luna Krásnej, ten si musím taky objednat :-). Jakou máš prosím velikost?
999 UK8, coz by mela byt 36. A na asos si muzes zadat miry a oni ti doporuci velikost.![]()
Luna Díky :-). Mně moc nepomůžou, buď si koupím taky 8, nebo nic, protože větší nemají...
Se šířkou nic nedělej, zkazíš je... ta látka pěkně splývá, stan to není.
![]()

paktofonika byl moc rád. Přes den bude skejtovat, já si projdu město a večer půjdeme pařit.
to je dobrej plan
jinx jeee, Bread is gold! prosim poreferuj pak, tu chci skrz nektery recepty (ten salat s ryzi a radicchiem, mnam. A pesto s poprcornem!)
0zero7 chtěla bych si půjčit longboard a jít se s ním trochu ztrapnit.![]()
A hlásím, že mango kalhoty jsou dost dobrý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje