Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 15:45

jako útěchu jsem si koupila lehkou parku a sato-tuniku (je mi do puli kolen, takze to budu moct risknout i jako saty). miluju zelenou barvu. a kdyby nebyla zatrzena, koupila bych si jeste kosili s kratkym netopyrim rukavem, uz se mi ale nechtelo jit hledat dalsi kus

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 15:54

razorblade Parka je super, ale skúšala som XS a bol to stan pre troch. Škoda. 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 12. července 2018 16:03
Reakce na Lilly_Ku:

Kosik na kolo 

(Z mobilu obrovska fotka..)

Košík ​BROOKS  tak ten potřebuju nutně! A protože je to Brooks, tak mi to asi i projde :-) Na mého dámského vymazleného Favorita prý košík nepatří, neb je to sportovní kolo (což měřeno tíhou převodů fakt je). Ale Brooks, ten ukecám :-)

Deja prosím foto kola s košíkem, ať víme na čem frčí Berlín :-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 16:07

paktofonika no ja zapomnela dodat, ze jakozto majitelka velikosti XL jsem si koupila Mko :D

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 12. července 2018 16:23

Mutziputzi Ano, jsem velice rozezlena, neboť se po centru pohybuji na velmi stylovém dámském kole. Ale mělo by to snad platit jen mezi desátou a šestnáctou hodinou, takže do práce a zpět to půjde. Tydlety plošný zákazy mě vytáčej, léta pumpujou těžký prachy do cyklostezek jakože Prague bikefriendly a ejhle, pravá neví co dělá levá.

Budeme se s kanclem stěhovat do Karlína, tak jsem si našla cyklotrasu z domova. No jasně že je to komplet přes centrum. O skůtru uvažuju taky, nebojím se, nejsem hazardér a přejet mě někdo může i když půjdu pěšky. Mám vybranou světle modrou Vespu, ale předpokládám, že přítel mi doporučí něco extravagantnějšího :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. července 2018 16:55

razorblade hezke saty. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 12. července 2018 17:42

razorblade ta parka je super! Kde jí maj?

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 12. července 2018 17:50

No a já si kromě tý košile, o který sem točila v koupit/nekoupit, koupila ještě kalhoty, modrý ajzboňácký, ale líbí se mi ten rozparek vpředu..

A už zase na chvíli končim! ( no nějak se mi zase pomalu mění vkus, tak bude v šatníku trochu průvan ale..)

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 12. července 2018 17:52

razorblade jéé, to mě štveš! Já jsem ti tyhle šaty s monsterama zkoušela, byly hrozně příjemný, ale mně krátký!!! Ne do půli kolen, ale do půli stehen. Přitom jsem teda myslela, že máš taky kolem 170?

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 12. července 2018 17:58

jo ad zatuchlý oblečení - stalo se mi to u trika z lidlu, nevypratelnej puch prádla, co se dlouho suší. A pak ještě u rovněž černých riflí. Ocet občas naleju, máme tvrdou vodu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:04

Gellnerova Na puch pomáha aj soda bikarbona akurát že na čierne by som ju nepoužívala. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:08

Ounz je to hm, u nas ji maji ze 1499 na 350, ale jak psala paktofonika , bala bych se, ze tobe bude i XS velky.

Gellnerova no mam 172 :D a fakt do puli kolen, a to mam i dost dlouhej trup, ale zas kratky nohy. Tak nevim :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:08
Reakce na Brioso:

Jiná Realita Na motorce/skútru (tedy i Vespě) se ve městě nestane, že by řidič auta musel (vlastně většinou ani nemůže) motorku za semaforem předjet. Protože motorka/skútr má rozhodně větší odpich a z červené se dostane rychleji než to auto a pak už jede padesátkou stejně jako to auto.

​možná bejvávalo. jenže auta jaksi pokročila a já neustále na křižovatce zažívám pomalý rozjezd za nafoukaným motokářem, který se tam prokličkoval kdovíodkud a má pocit, že se rozjede rychleji než já. rozjel by se, kdyby na to šlápl. jenže on čeká slimejše v autě. což nejsem a zdaleka nejsem sama. musím si dávat pozor, abych do takových namyšlenců nevrazila a někdy tam stojí s otevřneou hubou, zatím co jsem už padesát metrů daleko.

odpich z křižovatky je skvělá vymoženost fajn aut, která zrovna v tom zlíně má kdekdo, a myslím velmi fajnová auta, mnohem fajnovější než moje naprosto průměrná plechovka. tam se to porsche, mustangama, ferrari jen hemží a ti mladíci v nich je neváhají použít.

už to není tak, že se z křižovatky pomalým řazením rozjíždí strejci v čepici a favoritu.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:11

razorblade No tak ničemu nerozumím. 

paktofonika no soda je taky, koukám, na všechno :D. Na žáhu, prádlo i tenisky!

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:11

razorblade mně že bude xs velký?  Toho bych se nebála.. a děkuju, kouknu tam..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:12

a zrovna ve zlíně je situace specifická (edit: nemá obchvat a hned za ním je nájezd na dálnici do brna, ostravy, prahy...) - projíždím tam dost kamionů a dnešní situace: jede tetka na kole. za ní pomalu jede proud kamionů. celý provoz pravého pruhu v polovině zlína rázem jede dle tetky. sem tam někdo v levém pruhu umožní kamionu v pravém předjet tetku. takto se před tetku propracují dva kamiony, pak je semafor (ve zlíně co asi sto metrů). tetka na červené spokojeně jede dál, a opět ty dva kamiony podjede.

takže jedna sprostá tetka, která si toho, že neustále blokuje jízdu, musela dávno všimnout, blokuje celou dopravu ve zlíně.

tomu říkám benefit pro obě strany.

říká se tomu omezování plynulosti provozu.

edit: tohle podjíždění chápu, když se chytá cyklista odbočovat doprava, nebo jede kousek. ale pokud takhle opakovaně podjíždí tři kilometry, je to prasárna.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:14

Gellnerova Jj kupujem v DM (už si bola?) take väčšie balenie. Dávam buď do prania, dobre sa s tým čistí kuchyňa a kúpeľňa,tenisky... :D

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:17

paktofonika ano, atraktivní nákup proběhl včetně repelentu a kartáče na vlasy (ten můj řídkej hřeben by asi nestačil), jen jsem zapomněla tu mololapku, to zkusím zítra dohnat. Suchých šamponů je teda obří výběr, neprozkoumanej artikl. Sea salt jsem pak už nehledala, ale asi počká. Já jsem takhle kdysi objevila žlučový mýdlo, to je taky super věc. Asi jako škrobenka :D. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:22

Gellnerova Ale Škrobenka aj žlučové mydlo smrdí 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. července 2018 18:25

a koupila jsem si bleděmodré kalhoty, které nemůžu najít nikde vyfocené, a zrovna z nich pářu mašličky