paktofonika tak neřikám, že "žlučník" voní, ale zase není nic lepšího na mastnej flek
. Tydle témata jsou nesmrtelný.
Co jste si dnes koupili/y?
a ještě jsem si vlastně koupila první kraťasy v životě ![]()
a nevím, jestli seberu odvahu je nosit (ale stály myslím 300 kč, tak jsem to riskla)
co kromě něčeho bílého se hodí k světlemodrobílo pruhovaným šortkám do půl stehen? ![]()
jsou cca takové, akorát pruhy jsou svislé a jsou delší.
Jiná Realita jednobarevné skoro všechno :)
Kokoska no ještě se chystám si teda stádně koupit ty bílé tenisky
jsem strašná ovce.
Jiná Realita Já jsem jim odolávala dost dlouho, ale jsou fajn, měla jsem si je koupit už vloni.
Jiná Realita Najít odvahu? Vy s Vaší postavou? Rozhlédla jste se někdy venku, na jakých tvarech se šortky nosí? (ale teď jsem byla na dovolené u Baltu, 99 % Poláků, a řeknu vám při pohledu na postavy v plavkách, že Češi a Češky jsou na tom s postavami ještě hooooodně dobře!)
Stará Stanová Kůže já si v tom přijdu nějak...já nevím, nahatá ![]()
Stará Stanová Kůže ps: u baltu přece musíte mít nutně tukový obal, abyste tam ve vodě nezmrzla, ne? ![]()
Jiná Realita Asi. Oni i ty severovýchodní Němci jsou takoví nevzhlední... No a byly tam i nějaké dětské tábory, a to by člověk řekl, že jsou odtučňovací - tak nejmíň třetina dětí byla ne oplácaná, ale vyloženě tlustá (kluci prsa a tak...).
S tou nahatostí v šortkách to chápu, taky s tím mám problém. Takže šortky spíš jen okolo domu nebo na procházce, kolem vody nebo tak... Do města ne.
Jiná Realita já mám takové jedny nebo dvoje a taky si v tom přijdu nahá. Ale semtam je nosím, většinou s volným trikem/tílkem a nebo nejlépe s volnou lněnou košilí.
Stará Stanová Kůže Ja si takisto pripadám naho, pripadne ako v pyžame. Nohy mam celkom ok ale už som stara3 na takéto krátke veci, pripadám si nepatrične.
Jiná Realita Já si taky ted koupila šortky. Tedy vzhledem k délce spíš bermudy, jsou těsně nad kolena. A dokonce dvoje
Nejdřív džínové, protože jsem jiné nesehnala a ted v úterý ještě plátěné, světle šedé. Takové jsem si původně představovala. Tak uvidím, jestli se do nich přemluvím..
A ještě, zázračně, strašně pěkné kalhoty v CA. Krásně tmavomodré, BA/PES/Elastan. Na kotnících malé rozparky a na šikmých kapsách malilinkatý kanýrek.
Zaujaly mě tím kanýrkem, tak jsem je tak nezávazně zkusila a jsem nadšená. Perfektně mi sedí a skvěle vypadají. To jsem fakt nečekala, že si v CA koupím tak pěkné kalhoty. ![]()
paktofonika Když mně připadá, že u šortek platí, že čím kratší, tím lepší. Jinak to z tebe spolehlivě vyrobí důchodkyni - turistku. Ale já si s jinými hodně zkrácenými kalhotami (bermudy, kuloty, kalhotové sukně atd.) nerozumím tak nějak celkově, většinou mi přijde, že "kdyby se to uprostřed rozstřihlo a sešilo, nebylo by to tak zohyzďující". ![]()

Edge sakra, ty červený tenisky jsou pěkný - zrovna plnim košík na Answear, nejsou odtud?
Gellnerova zlucove mydlo je neco podobnyho jako mydlo s jelenem? To ja pouzivam na predpirani limecku od kosili
RoSa yes
Edge Líbí se mi ta košile, odkud je prosím?
Edge skvělý nákup a ta košile je odkud?? vypadá skvěle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje