LorelaiH. Mne takhle jednou zasmradla sukne po tom, co jsem ji vyprala na vysokou teplotu a neslo to odsmradnout, zkusila bych nizsi a s octem.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka asi budu znít jak blbá blondýna, ale kolik asi tak?
Karja prala jsem na 30, přesně podle štítku
LorelaiH. Já přidávala tak 1 dcl na pračku. Odhadem. Stačilo to. Měla jsem džíny z HM, co páchli chemií.
Mutziputzi haha, jízda na kole v centru bude nebo už je zakázaná!!!![]()
Catherinne Tak za to můžou venkovani co si sem dělaj výlety v desetičlennejch grupách, jako rezident co se tak přepravuje v rámci čtvrti na stylovém městském kole bych byla velice rozezlena.
Pinot Noir Jo, dalajlama. A já jsem nepoučitelná, páč ve slevách visí ještě jedny oranžový, co nikdo nechce a já bych je fakt hned koupila.
Ty už teda dalajlamovský nejsou.
Ty zlevněné jsem viděla v COS v reálu a jsou pěkné vzhledem i materiálem (konečně i dalajlámovská oranžová se dá "rozbít" hodně výraznými a hodně barevně odlišnými doplňky
).
jerry
Neumím číst, vůbec je nepotřebuju...
jinx Já si myslím, že každý město chce svoje :-). Když jsme s manželem ještě jako studenti trávili dlouhé měsíce v Kostnici, měli jsme kola. Když jsme se přestěhovali do San Francisca, manžel mi chtěl udělat radost a koupil mi kolo... V tomhle městě je ale úplně na prd, jezdila jsem na něm jen v neděli do parků, když je zavřeli pro automobily. Takže jsme si pro změnu koupili motorky. Praha se pro vespu nehodí, tu si kup, až se přestěhuješ někam do Itálie
.
Catherinne Mutziputzi Poslouchala jsem to včera tak na 1/4 ucha, ale nejde o zákaz cyklistů na pěších zónách? Snad jízdě po normální ulici nikdo nebrání?
Taky džíny z HM, černý. Vypráno v octový vodě, několikrát a žádná změna. Pak v mikroténovým sáčku do mrazáku na týden. Taky nic.
Nosím je ráda, ale prostě smrdí.
Zato zůstávají černočerný.
Kokoska Ale jo, okolí Staromáku, Můstek, Náměstí Republiky to má být, musím říct, že párkrát už mě málem sejmul messsenger na kole
Tak Betty Ty moje jsou taky drzi roky. Asi hodne kvalitni barva
Taky se pridavam do skupiny se smradlavejma tmavejma dzinama. Ten ocet budu muset zkusit :)
Kokoska oni tim hlavne chteji dostat z centra segwaye a tomu podobne nesmysly (elektroskutry) , takze to zakazou plosne. Tim do toho spadnou i kola, coz nedava moc smysl...
Lamicka tak segwaye už jsou snad nějakou dobu zakázané? A podle mě to až takový nesmysl není, na pěších zónách by se prostě jezdit nemělo.
999 az se prestehuju do Italie, tak to vespa bude čento perčento ![]()
jinx Je mi to jasný
.
Kokoska jak zakázali segwaye, tak se v centru objevili segwaye v podobě tříkolek, motocyklů... Taky nejsem pro kola na pěších zónách, ale zákazat to plošně? Sama na kole ve městě nejezdím, ale baví mě města, kde to funguje. Teď segwaye poráží pojízdné pivní stoly...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje