Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:10

jinx Vespa je boží, hned bych věděla i jakou helmu a rukavice, v Praze si jí aje bohužel umim představit jenom na přejetí z bodu a do bodu B v rámci centra, Starý město, Malá strana, Josefov, paráda, jakákoli 4proudovka je s místníma řidičema o nervy ne-li o zdraví.

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:01

711990 ja myslim ze jde na vsechny kola, pripevnuje se dopredu na riditka - davam si do nej batuzek s notebookem. Jeste chcu od stejny firmy kozeny sedlo, ale to zas az priste :)

Vespa je nej, letos si konecne chxi delat ridicak, tak uvidime.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:09
Reakce na jinx:

Tulipe tu prvni kosili mam a je uplne bozi. Jen mi prijde, ze je opravdu jemna a je pod ni nepekne videt pradlo a jen jedna podprsenka se mi pod ni hodi a neprosvita. Nemas na nejakou tip? 

​Kdyz jsem si zkousela, mela jsem cernou (kterou si pod ni jinak brat nehodlam :-)) doma jsem to zkusila s prvni telovou Triumph, co mi prisla pod ruku a dobry. Chce to asi nejakou jednoduchou, krajkove jsou vic videt.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:11
Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:31

Ale tech vesp, snad to sklonuju spravne, letos dost pribylo, neprijde vam? Tak treba si to casem sedne s nebude to o hubu.

20970 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:35

Karja Jo, teď když člověk hodinu stojí v Žitný, protože jede z centra 2 hodiny domu, je fakt že jich dost okolo projede, otázkou je jestli to neni tím, že dřív i já jsem obvykle jela

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:36

bože, ještě vespy.

včera jsem jela přes zlín, který byl plný úplně dementních cyklistů, kteří mají pocit, že když zastaví všechna auta v koloně na červenou, tak jim kolo dává právo celou tu kolonu podjíždět zprava, aby byli pěkně první na zelené, a všechna auta, která je pracně ve čtyřproudém provozu předjela, je musí předjíždět znova.

minimálně valaši nejsou schopni používat mozek, doufám, že móda vesp sem nepřijde. 

20970 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:37

Jiná Realita Nedělala bych to jinak a to je přesně ten jejich benefit, co v každym rozumnym městě funguje a ve finále je ku prospěchu i těm v autech

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:57

Lilly_Ku to sedlo od nich je dokonaly! to uz prave mame;)

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:15

Jiná Realita Zase tak dementní ti cyklisté nejsou: "Pohybují-li se pomalu nebo stojí-li vozidla za sebou při pravém okraji vozovky, může cyklista jedoucí stejným směrem tato vozidla předjíždět nebo objíždět z pravé strany po pravém okraji vozovky nebo krajnici, pokud je vpravo od vozidel dostatek místa; přitom je povinen dbát zvýšené opatrnosti." Zákon o pozemních komunikacích §57

Offline Garfie
28014 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:22

Jiná Realita Já teda jako řidič cyklisty na silnici nesnáším, ale tohle bych jim neupírala. Je to prostě jedna z výhod (navíc zákonem schválená), kterou jim kolo poskytuje. 

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:29

No my to s těma řidičema v autech taky nemáme jednoduchý, taže jsme si kvit 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:31

Jiná Realita kdyby vsichni cyklisti delali jen to, co ty popisujes, bylo by na svete krasne. Mne uz se kolikrat stalo, ze mi cyklista vlitnul z chodniku primo pod auto. To je horsi, na to se neda pripravit (aspon me vcera potesil ustavni soud, kterej se zastal ridice, jemuz pred par lety takovahle kamikaze vlitla primo pod auto a on dostal podminku za tezke ublizeni na zdravi. To je i moje nocni mura)

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:34

Jiná Realita Na motorce/skútru (tedy i Vespě) se ve městě nestane, že by řidič auta musel (vlastně většinou ani nemůže) motorku za semaforem předjet. Protože motorka/skútr má rozhodně větší odpich a z červené se dostane rychleji než to auto a pak už jede padesátkou stejně jako to auto.

20970 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:37

Mně cyklisti nevadí, ale moc nechápu a hodně nerada předjíždim rodiče co jedou s klidně dvěma dětma snad ještě školkovýho věku, ta představa, že mi to dítě spadne pod kola je hrozná a podle mě ne zcela nepravděpodobná, je pěkný, že maj helmu, ale být na místě rodičů, jistě si to odpustím.

Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:47

Mutziputzi Neni to tim, jezdim sockou furt a driv nikde nebyly k videni ani snad vloni ne. I na ctyrce pred korporatama je jich plno zaparkovano. Ja bych se na tom teda.v Praze bala a I jako ridic se docela bojim, ze je nekde sundam, ale ja jsem neschopnej ridic:-D. Mutziputzi Jo a konecne jsem nakoupila v tom Nuspringu, korektor super, Bb lepsi prumer, uvidim, jestli mi to do vecera nesleze, jeste ruzovou vodu, ta mi uplne nevoni a miminu nejaky oleje na krasu, kdyz je to ta holcicka podobna na matku:-D. A poslali mi susenky, takze v cajku:-D. Dik za doporuceni!

20970 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:53

Karja No hele na to, že ten BB stál snad ani ne 250,- esli si pamatuju, tak je parádní, hodlám na něj přejít z mýho obvyklýho EL cushion sticku, o kterém jsem zde kdysi hlásala že stojí pár šupů a ve srovnání s tímhle to nebylo pravdou 

Jinak do holčičky určitě investuj, tim nic nezkazíš, víme přece, že vypadat jako Angelina je jenom otázkou možností

Offline LorelaiH.
118 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:55

Dnes ne, ale včera jsem si v C&A koupila tyto šaty. Doma se mi zdálo, že nějak divně "voní" (jako by nějakou chemikálií). Tak jsem je dala vyprat, ale pořád to tam cítím :( Nevíte, co s tím? 

Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 12. července 2018 13:11

Mutziputzi Jo, uvidim, zda se to bude dat natirat po pameti bez zrcadla a taky beru misto Misshy, ta je takova ucpavaci. Vidis to, Angelina, mas recht, jedeme na kycle, necham prohlidnout I kolena! Jesteze te tu mame!!!!

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. července 2018 13:18

LorelaiH. Zkus přidat k praní ocet.