RoSa díky moc
(zboží již není dostupné
)
Co jste si dnes koupili/y?
to víš, jak se tady něco zmíní, hned je to vyprodaný...
nechodíme sem jen my, co aktivně přispíváme ![]()
ještě uvažuju o téhle kabelce, ale nemůžu se rozhodnout, jakou barvu ![]()

Edge Pozor, Medicine je takisto poľská značka (keď už máš tie predsudky) ![]()
paktofonika vím, ale s touhle značkou jsem zrovna spokojená ![]()
Edge No vidíš že nie všetko Made in Poland je zlé(čo sa týka oblečenia je to všetko an tak produkované v Číne, Pakistane, Bangladéši...) .
Dokonca majú aj výbornú čokoládu.
paktofonika však já neříkala, že je špatný všechno polský... jenom se musí dávat pozor při výběru, ale to platí všude... zase na druhou stranu, jestli si to dobře pamatuju, tak v Polsku dávali technickou sůl od uzenin, to je docela humus
RoSa Díky, tak tu už nemají...
Edge Hele, nechci to zase rozdmýchávat - ale nesuď polskou kvalitu podle toho, co dostaneš u nás v hypáčích Made in Poland. Teď jsme pár dní v Polsku nakupovali v místních obchodech a jedli v místních běžných restauracích - a musím říct, že tamní běžně prodávané produkty jsou mnohem lepší (méně solené, ne divně kořeněné, bez aditiv, z dobrých surovin) než ty naše běžně prodávané, slovy klasika - tam je svět ještě v pořádku.
Edge Když já ji nenašla ani v Max Mara...:-).
Edge mně se víc líbí ta modrá
Stará Stanová Kůže Presne tak. Ja mam s poľskými výrobkami dobre skúsenosti. Proste pančuje sa všade. V ČR sa takisto predával alkohol s metanolom a na základe toho neodsudzujem všetky české výrobky. Šunty sa dajú kúpiť všade, že to reťazce dovážajú a zákazníci kupujú...
Stará Stanová Kůže ale jo, já vám to neberu, jenže já do Polska nejezdím, tak musím holt vybírat z toho, co dostanu tady... a tím bych to asi fakt ukončila, nechci tady rozpoutat nějaký flejm proti Polákům
999 já jsem na Answear objednávala včera, měla jsem v košíku veliksot M a než jsem dokončila nákup, tak už bylo jenom XS, takže počítám, že se do toho nevejdu... tak ti ji když tak pošlu ![]()
999 To si musíš spraviť výlet do Talianska asi ![]()
Magráta když na ně tak koukám, jak jsou obě nad sebou, tak mně asi taky, díky!
Edge Viděla jsi tu kabelku naživo? Já kdysi, v touze po žluté, objednala od této značky podobný typ a jela zpět. Pravda, byla údajně kožená, ale strašně tuhá, ty černé lemy smrděly plastem na sto honů, navíc bylo vidět, jak je celkově "nedotažená". Ale třeba jsem měla jen smůlu na vadný kus.
Edge Naprosto souhlasím, že polská exportní produkce kvalitní není, oblečení se snaží dávat "značky", ale svůj stín nepřekročí, jídlo co za dumpovaný ceny vyváží je hnus každopádně. To, že se tam dá dobře najíst a nakoupit kvalitní potraviny je něco jinýho, to se dá ale všude, na zobecnění, že tam je svět v pořádku to teda fakt není, letos jsem tam byla 3x, kdyby bylo podezření, že šířím domněnky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.