Dnes som kúpila na odporúčanie kaderníčky.Tak som zvedavá.

Dnes som kúpila na odporúčanie kaderníčky.Tak som zvedavá.

stes mi prijde, ze tyhle kosile maj ted vsude. ja si tri takovy letos koupila v HMku a jsou moji zachranou letnich pracovnich dni, protoze je v nich skvele a zaroven vypadaj celkem slusne :D
andulka01 tvoje kolo vypada krasne ja bych nejakou esku nebo favorita brala hned, bohuzel se jich tu ponekud nedostava...
razorblade jo, jenze ja jsem bohuzel haklivka na material, takze ne kazda mi vyhovuje, ikdyz se mi libi. A co si nevyzkousim, to nemam. S vyjimkou bot, moje osvedceny znacky si troufam kupit z eshopu, ale jinak nic, na sebe tedy myslim.
andulka01 Tak to jo!
Rám je základ, pak stačí dobře ustrojit. Na kola byl tenkrát pořadník a fronty, kdepak jít do obchodu a koupit, natož si vybrat. Ta moje Eska byla těžká podpultovka přes mámina bývalého přítele.
jsem si pochopitelne koupila suchy sampon
Batiste, pac toho meli nejmensi baleni. a zatupirovana ples drzi! diky, Catherinne
andulka01 My mame staryho favorita ve stodole, myslis, ze by to nekdo chtel? Tatik to chce dat nejakymu dedkovi z hospody, podle me je na to ale malej a vyhodi to.
pecka Az vyzkousis, das info do Cruelty tree vlakna? Maria Nila je cruelty free znacka :)
Solathis pokúsim sa.Sesternica s ním bola spokojná,dosť jej padali vlasy a tento šampón to zmiernil a vraj aj nové lepšie rastú.Na ostatné výrobky má od zákazníčiek tiež dobré referencie.
razorblade schnutie tých khaki plaviek neviem objektívne posúdiť,lebo som bola v aquaparku a so synovcom to bolo do vody,z vody...ale myslím,že to nebude nejak dramaticky horšie ako u iných plaviek.Sú príjemné na dotyk a dostala som aj nejaké komplimenty na ne,takže spokojnosť.
pecka aaaa, to jsem nechtela slyset :D pujdu nane mrknout, doufam, ze mi budou maly pres prsa. Letos totiz nikam nejedu, tak je nepotrebuju. Ja ale tak miluju samet![]()
razorblade tiež som neplánovala nové plavky,ale zdôvodnila som si ich
: synovec,khaki a zamatové ešte nemám.Odskúšaj a uvidíš,že áno ![]()
Karja Jasně, prosím mohla bys ho vyfotit a poslat sz? Rádi si pro něj dojedem :-)
Lilly_Ku No a jakou máš asi představu? Předpokládám dámský rám, mrknu do garáže, třeba tam něco bude. Napíšu do SZ, stejně chceme do Berlína zase na výlet, další kolo se do auta vejde.
Chacha, jen pro zajímavost, našla jsem ti na bazaru Stadiona z 50. let :-)

pecka odkud jsou pls. ty plavky?????
andulka01 já chci taky takovýho favorita jako máš ty ![]()
pecka Az vyzkousis, das info do Cruelty tree vlakna? Maria Nila je cruelty free znacka :)
Já jsem měla oranžovou a šedou barvící masku, oranžová mi ze světle hnědejch vlasů udělala ultrahnusnej mahagon a drželo to jak židovská víra i při denním mytí, šedá mi na blond až bílejch vlasech neudělala nic, tak si vyber![]()
Ounz Když ten byl stavěnej na míru a z lásky ![]()
Ale poptám se, jestli nechce ještě pár vymazlenejch modelů poslat do světa.
andulka01 já vim, to chápu, máš ho moc pěkný ![]()
martek01 Calzedonia
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.