Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:34

Stará Stanová Kůže Ne, já jsem ta co reaguje na to, že někdo tvrdí tohle: musím říct, že tamní běžně prodávané produkty jsou mnohem lepší (méně solené, ne divně kořeněné, bez aditiv, z dobrých surovin) než ty naše běžně prodávané, slovy klasika - tam je svět ještě v pořádku....a já tvrdím, že to není pravdou

Offline Kokoska
34170 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:47

Zas objevujete Ameriku. Nebyla náhodou nedávno v médiích řeč o tom, jak v Německu je složení "stejných" potravin jiné než těch prodávaných v českém Kauflandu třeba? Bohužel se tady prodává to, co sem řetězce kupujou, a nejde jen o polské výrobky. A určitě je rozdíl i v tom Německu mezi tím, co si koupíte v řetězci nebo na trhu, jídlo z fastfoodu je i tam jiné než v restauraci, která používá dobré a čerstvé potraviny. "Svět je ještě v pořádku" je věta nahouby, záleží, kde jste zrovna ten svět testovali.

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:48

Stará Stanová Kůže je to dotacemi na zemedelstvi, ktere jsou v Polsku vysoke

Offline andulka01
12682 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:48

Lilly_Ku Krásný :-) a ten košík mu strašně sluší :-) Já mám hooodně přestavěnou Favoritku.
Omlouvám se ostatním za OT.

Offline Isca
4872 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:59

andulka01 Nádherný kolo :-)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 13. července 2018 11:01

andulka01 Takový nebo hodně podobný (soudím podle rámu) kdysi mívala moje máma, ale říkali jsme mu Eska, ne Favorit, je to možné?

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 13. července 2018 11:42

Gino Rossi je polská značka. Takže (aspoň) jeden důkaz, že všechno polské nemusí být nekvalitní 

Pokud jde o jídlo, jak je z Polska, zpozorním a raději nekupuji. To jsou ty nedobré zkušenosti, no.. K polským výrobkům u nás panuje nedůvěra.

Ale nepopírám, že ochutnat nějaké lokální produkty, lokálně bych změnila názor. Známý si vozí takhle máslo a prý je skvělé.

Offline slniecko admin
19370 příspěvků moje polička 13. července 2018 12:01

Je a teraz som si spomenula na tie skladacie bycikle...ja som teda mala favorit, heč, ale kopa mojich kamošiek malo "skadačky".

Edit: a tuším sa mi začínajú pliesť vlákna

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 13. července 2018 12:56

Dadoo Souhlas.  Ale zní italsky, ne?, takže se tolik nehaní. Já mám pár bot od Wojas a nedám na ně dopustit. Takže ne všechno polský je šmahem shit. A houbové pirohy, čerstvé v nějaký lokální hospodě mi chutnají velice. A Gdaňsk - nádhera. Ale v krámech polský jídlo fakt ne-e. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 13. července 2018 13:28

Lilly_Ku Nádherný kolo! To je můj sen, jezdit všude na kole a ještě takovým pěkným...Asi se budu muset přestěhovat do Berlína

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 13. července 2018 13:32

stes tak zrovna na wojas sem několikrát koukala, a ten materiál je děsně nekvalitní..sice kůže,ale měkká, hned se odře, nic závratnýho. A byla sem se tam kouknout opakovaně, žádná jednorázová zkušenost (ale zas mám przywastralku)

Offline Isca
4872 příspěvků moje polička 13. července 2018 13:37

Ounz Przywastralka je něco úplně jinýho, to je kabelka s  příběhem (a košatou zápletkou) 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 13. července 2018 13:39

Isca no já sem tím chtěla zdůzaznit, že nejsem odpůrce a že pěkný věci můžou dělat i v polsku, ale zrovna ty wojas sou imho shit..

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 13. července 2018 13:48

Ounz Asi kus od kusu. Zřejmě jsem měla štěstí. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. července 2018 14:09
Reakce na stes:

Ounz Asi kus od kusu. Zřejmě jsem měla štěstí. 

​presne tak. Moje matka ma troje boty lasocki a nemuze si je vynachvalit. Ja od nich mela boty dvoje a po mesici noseni byly zraly na popelnici (no, zraly... do popelnice sly, protoze reklamace mi byla zamitnuta s oduvodnenim, ze je to bezne opotrebeni)

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 13. července 2018 21:53

Černá kočka tak ja mám taky zřejmě ráda adrenalin, protože jsem objednala dalšich 6 věcí  Dnes přišly a naštěstí vše sedí. Ta tunika mě tu asi zustane, nejsem schopná ji nikde udat na vrácení 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 14. července 2018 07:25

paktofonika nene, to si pleteš, já psala Realitě, když byla zklamaná z nákupu, co by taky za ty prachy čekala (ptž jsem tady z Reserved objednávala asi 8 věcí a 7 jsem jich vracela), že je to jenom polskej řetězec... pak jsi mi napsala ty a já ti na to odpověděla, že jsem od někoho dostala polský čokolády a byly hnusný... no a pak to tady začalo... ale už to fakt nechci hrotit, uznávám, že ty máš k Polsku jinej vztah, když jsi tam bydlela, ale já na ně mám prostě názor jinej a hodnotím to podle zboží, který se u nás prodává... nic víc v tom fakt není a rozhodně jsem nepsala, že všechno polský je hnusný

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 14. července 2018 07:27

Magráta ve skutečnosti je ještě víc žlutá, viděla jsem ji v obchodě a zkoušela jsem si ji k nevýraznýmu oblečení a vypadalo to super... pak jsem na netu našla ještě tu modrou a jsem v háji 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 14. července 2018 07:30

whiskas hm.. tak to je škoda...  já jsem si kdysi dávno na Gregorio koupila koňakovou a jsem s ní spokojená... akorát jsem si musela vyztužit dno, ptž nebylo dostatečně pevný (to je taková ta kabela, do který dám cestou z práce bochník chleba a dvě kila meruněk).... a jakou jsi měla vybranou barvu ty?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 14. července 2018 07:35

andulka01  to je boží kolo

kamarádka dostala k Vánocům komplet zrenovovanou skládačku, má na ní dodatečně přidanou i přehazovačku a na rámu napsaný svoje křestní jméno, vypadá to taky super