Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 Jasny, vyridim to tatovi a uvidime. Ted na to nemam vubec prostor, nekoho zaukoluju at to vyveze a vyfoti, ale nebude to asi hned;-). Kdybych dlouho mlcela, pripomen se mi.
Kimonošaty s ptáčkama, provazový sandály, no já snad morfuju v nějakou etnoženu nebo co!

Karoleena ty saty jsou hezke. Odkud? Taky bych chtela kimono saty.
Karoleena odkud jsou ty sandale? A jsou nositelny i na celodenni noseni nebo je to jen takova fashion sranda na fotky na instac?
andulka01 Tak uz je ve sbernyk dvore, skoda.
Karoleena To se mi libi oboji, kde to najdu?![]()
Mutziputzi jinx Šaty jsou náhodný nákup z výprodeje v Orsay a boty jsou značka Nomadic State of Mind, v ČR se teda nedají asi moc sehnat, našla jsem pár modelů jen v eshopu ziveboty.cz. Já je mám objednaný z nomadicpolska.com, mají tam mnohem větší výběr a i s poštou vyjdou třeba tak o max. dvě kila dráž než z toho českýho obchodu. Model mám JC v barvě bone, ale mají i jiný hezký, třeba ty nazouváky se mi líbily... Ale lepší asi prolustrovat ten instáč nebo Google obrázky jak to vypadá, neobutý je to všechno jak náhodnej chuchel šňůrek.
razorblade No já právě očekávám že budou megapohodlný! Prodávají se totiž i v takových těch prodejnách barefoot eko bio obuvi, dá se k nim dokoupit vibram podrážka na dolepení, no a prostě celkově je to taková ta jak já říkám ezo značka. :) Ale zatím je mám jen objednaný, na osobní zkušenost si musím ještě počkat až dorazí...
Karoleena tak ja pockam na recenzi :D ja jsem se je snazila vyhledat podle toho tvyho obrazku, ale vubec nic mi to nenaslo
Protože byla i značka Eska. Tu jsem měla, bez přehazovačky (70. léta). Něco na způsob "chcešli poznat, co je dřina, kup si kolo Ukrajina". A mám i "oblečený" Favorit (skoro totožný, jako tu dala @andulka01, jen 25 let starý) a letos nový Totem.
To se divím, že to tu nikdo nevytáh, nebo blbě koukám - chceš-li býti dívko hezká, kup si kolo značky Eska!
dynda No, nevím, mě díky té Esce dignostikovali srdeční vadu neb mi bylo z té dřiny špatně. Ale trenažér jsem jim skoro strhala, to bylo vyšetření k ničemu, protože ten správný zápřah z Esky asi nastavit nešlo
.
Když tu straším s OT, tak aspoň s informací. V Humanicu mají nově Gizehy.
Karoleena Mám podobný a pohodlný jsou 
rozarka Taky hezký! Nějak takhle doufám že bude vypadat ten odstín "bone" u těch, co jsem si objednala...
Tak když Karoleena potřebovala slevu na poštovném, musela jsem se obětovat :)

bram ale to je boží!!!
Karoleena ty šaty jsou krásný, asi je potřebuju
Ty dlouhé šaty mi připomněly můj nedávný nákup...už dvě kolegyně je chtěly odkoupit :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje