nolita Já GR taky nemůžu mít, jsou mi nepříjemné, tvrdé...
Co jste si dnes koupili/y?
Kkat To je škoda nechávat si to, když ti to nesedne.
První jsem psala do COS, že asi nestihnu tu čtrnáctidenní lhůtu pro vrácení, že trochu vázne komunikace s DPD, a napsali mi něco ve smyslu " Do not worry".
Našla jsem si podle toho odkazu co dávala Garfie nejbližší místo u kterého mají uvedeno Acceptance of returns. V tom odkazu zadáte svoji adresu a ono vám to vyplivne nejbližší sběrná místa(všechna i ta která neberou zásilky) seřazená podle vzdálenosti, pozor na to aby tam bylo uvedeno to Acceptance. Pak jsem tam pro jistotu zavolala a dnes jsem jim balík úspěšně předala. Nálepku s adresou jsem nalepila na balík, druhou část mi paní orazítkovala, potom si načetla čárový kód a bylo to.
whiskas Pamatuješ na tu žlutou Modalu kabelku?
Dostane pochvalu pokaždé když si ji vezmu, vypěstovaly jsme si spolu krásný vztah
.
Asi to tady trochu zaspamuju, ale dlouho jsem nic nenakupovala a mam ze vseho desnou radost!

Bundu na hiky/ az zase prijde destiviy obdobi. Jen v petrolejove barve s cervenymi zipy.

Dziny - po sto letech mi nejaky fakt padnou.

Uz jsem je hazela do brylovyho vlakna, ale tam to moc nezije. Konecne vidim uvnitr i venku ![]()

Z Aesop obchodu jsem si odnesla jeden z nejlepsich zazitku vubec. Top customer care, ozkouseni vsemoznych produktu a hromada vzorku k nakupu. Presne to jsem potrebovala, dalsi drahou kosmetiku ![]()

razorblade dnes otestujem a dám vedieť ![]()
andulka01 Takový nebo hodně podobný (soudím podle rámu) kdysi mívala moje máma, ale říkali jsme mu Eska, ne Favorit, je to možné?
Protože byla i značka Eska. Tu jsem měla, bez přehazovačky (70. léta). Něco na způsob "chcešli poznat, co je dřina, kup si kolo Ukrajina". A mám i "oblečený" Favorit (skoro totožný, jako tu dala @andulka01, jen 25 let starý) a letos nový Totem.
Černá kočka Pamatuju a jsem ráda, že jste si tak sedly
. Přiznám se, že tak pěknou žlutou jsem od té doby nenašla.
jajkaz já s nima mám stejnou zkušenost a aesop je dost fajn kosmetika..
razorblade dík, už se těším, až si ho vezmu na běžky do Rakouska a budu tam všechny zdravit "Grrrrrruss Gott!" ![]()
Mirka Ale ten můj Favorit je taky 25 let starý :-) teda rám, ten je z nějaký skládky :-), všechno ostatní je přestavba.
A ano, Eska byla samostatná značka, příšerný kola, těžký, rámy se křížily, sváry jak od opice. Totéž Liberta. Já měla skládačku a pak právě tu Libertu. Po Favoritu jsem vždycky toužila a pak ho zdědila po otci, škoda že tenhle rám se nedochoval, táta měl závodní, tu nejvyšší řadu.

košile k rozevlátějším sukním a letním kalhotám
Stará Stanová Kůže Pěkný..odkud?
stes Gap, uhmmm (protože problematické vracení, ale velké slevy, no..... - z 50 euro na 15). To druhý už došlo, v reálu to vypadá lépe na obrázku, jak kvalitou látky, tak i střihem.
andulka01 To hanění Esky si tedy vyprošuju
Já na své jezdím už víc jak dvacet let, přežila hrubé zacházení a po malých opravách stále parádně slouží. Váš přestavěný Favorit vypadá parádně ![]()
zelene.oko Taky si z dětství nějak pamatuju, že Eska bylo prostě takový dámský kolo, no... do Ukrajiny to mělo hodně daleko (to měl ve sklepě schované děda, protože na tom se opravdu jet nedalo :)
zelene.oko No tak Eska samozřejmě hrubé zacházení zvládne
ale OK, už mlčim, já ty starý plečky stejně miluju. A asi Eska bude kolo, na kterém občas ráno potkávám spolujezdkyni, rám by odpovídal a vypadá teda skvěle.
andulka01 Vím, že tam celou dobu zlobily klínky na klikách, pořád to upadávalo. Pak to přítel vyměnil, první cestu jsem jela do práce a povolil se mi šroub, tak jsem vedla a na semaforu mi pán povídá "no jo, šrouby ty zlobí, já mám klínky a mám pokoj"
Od té doby bez defektu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje