Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 10:31

tak mi přišel nákup z Háemka:

tohle kupujte, klidně o velikost větší - těsnější v ramenou. Navzdory ceně pouhých 1500 a 100% polyester je to z příjemného, jakoby vlněného materiálu, nepotivého ani teď.

tohle nekupujte, je to škrábavá umělina a střh je také nějaký divný, teda vlastně jako na modelce, jak na to tak teď koukám. :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:03

stes se kolegynim nedivim, jsou krasny! Ale kdyz si v nich snazim predstavit sebe, furt mi naskakujou obrazky titaniku nebo bitevniho tanku

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:22

razorblade Ale prdlas

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:54

dynda Jen jsem běžela kolem a byla to ta prázdná ťapka, takže užší ...? Ale neprohlížela jsem každý vystavený model.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:16

Nic. teda jen předem vybranou podprsenlu v Lindexu. Jako co to za bordel v těch obchodech? Byla jsem v Brně v Zaře a hrabárna katastrofální.... Reserved ve Vaňkovce to stejný. Na víc jsem neměla žaludek

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:22

martek01 Já se stavila v Reserved včera (stále mám tu jejich pitomou kartičku za vrácené zboží a nejsem schopna si nic vybrat, obávám se, že mi propadne, soudě z toho, co tam poslední dobou vidím) a bylo to tam jak v sekáči nejhrubšího zrna . Byla jsem tedy na Václaváku, Palladium bývá o chlup lepší.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:26

whiskas jako ta Zara byla fakt děsná! ale nejen bordelem, i těma hadrama. Připomělo mi to návšťevu Zary v Barceloně. To jsem se otočila hned ve dveřích, jak to bylo hrozný. Je pravda, že jsem před tím byla v COSu, kde je ta kultura prodeje trošku lepší 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:27

whiskas Ja som kúpila nedávno tie topánky, to bolo šťastie ale inač Reserved nič moc. Celkom pekné veci majú na eshope v tej Premium a exklusive rade no ale bohvie ako to vyzerá naživo. 

Ale tričko som si tam kúpila, musela som :D 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:27

martek01 V těch slevách teďka se to absolutně nedá, to je strašný podle mě ve všech těchhle levnějších obchodech, a teda Zara na České je většinou králem bordelu, to se mi fakt zdá že se člověk pomalu brodí po kolena v hadrech... Reserved na České býval ještě docela snesitelnej, protože jak je dvoupatrovej, tak vím, že se tam snažili výprodejovou hrabárnu obvykle cpát nahoru do patra a dole to zachovat v použitelným stavu, ale teďka v těch posledních vlnách už je možná taky bordel všude.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:30
Reakce na paktofonika:

whiskas Ja som kúpila nedávno tie topánky, to bolo šťastie ale inač Reserved nič moc. Celkom pekné veci majú na eshope v tej Premium a exklusive rade no ale bohvie ako to vyzerá naživo. 

Ale tričko som si tam kúpila, musela som :D 

​já si tam koupila nedávno černý, z kapsičky lezl kocour. vydrželo přesně tři praní a je z toho hadr na spaní

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:31

paktofonika  tak to chápu a je super! 

Občas také cvičně mrknu na e-shop, najdu pár použitelných věcí, přijdu do prodejny a jako bych byla v jiném světě :-D. Půlku věcí z webu nemají a ty ostatní vypadají zcela jinak než na fotce. Např. tričko typu toho tvého jsem tam nezahlédla.  Mám rok na vybrání kreditu, tak snad budou mít opravdu alespoň nějaká pěkná trička, z příjemného materiálu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:31

martek01 Nekaz mi radosť!!! :D Handra to asi je, keď to porovnám s o trochu drahším tričkom z COS. Tričká nakupujem už len tam 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:33

whiskas No s tričkami tam nepočítaj, väčšinou to je nepoužiteľná vec. Toto je takisto tenké, vzala som ho na venčenie :D To druhé na ktorom mám bostonka som dostala z US a tričko z tak peknej bavlny som tu ešte nevidela. 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:34
Reakce na paktofonika:

martek01 Nekaz mi radosť!!! :D Handra to asi je, keď to porovnám s o trochu drahším tričkom z COS. Tričká nakupujem už len tam 

​přesně! taky jich pár mám. kromě jednoho, co manžel prohnal sušičkou na extra high teploty, drží festovně

mám je skoro rok a peru skoro každý týden

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:36

paktofonika Tak co se tam dá koupit?  Alespoň tričko na spaní, ponožky - ale ty asi neprodávají, že? No, já tu kartičku snad dám nějaké nadšené slečně přímo v obchodě, která už bude stát ve frontě na zaplacení. Přísahám, že jsem tam včera neviděla ani jednu použitelnou věc. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:37

whiskas To s kartičkami ma štve, je to tak aj v HM. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:38

paktofonika Mě též . Mám jednu i z COS, ale tam nebude problém ji uplatnit .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:44

whiskas JJ, ak by si chcela darovať tú z Cos tak daj vedieť kedy a kde :D

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:45

paktofonika  podmínkou by bylo si před mýma očima vybrat i v Reserved 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:48

paktofonika Mám doma pár let starou lněnou sukni a kalhoty a obojí je o.k. Nevím, co se s tím obchodem stalo .