whiskas No čo, ja som dala na Spotify best of 90s a do rána mam čo robiť. Hned prvá je Wonderwall ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika To mám asi nějaký rozbitý. Mně to bohužel jako první našlo Backstreet Boys. ![]()
Stará Stanová Kůže No fakt. Aha. Opravuje sa teda že to nieje best of :D

paktofonika ale na tom obrázku je Chris Cornell, ne?
Stará Stanová Kůže Je ale pozri na ten zoznam pod download.
Reserved je taky cudny. Kamenne predajne maju doslova h. vno tusim tie najotrasnejsie veci, na nete sa da celkom vybrat, mam odtial asi 6 veci a všetky okrem jedneho tricka, ktore sa zacalo rychlo zmolkovat, su uplne v pohode a aj materialy dost prijemne. A dokonca jedno basic tricko z rady organic cotton bla bla za 6€ je hodne pevny material a drzalo by asi dlho keby som ho ja truba nezaprasila a nejde vyprat
Asi tam treba vyberat. Ale zas ked vy ste tu uz "rozmaznane" (nemyslene negativne) COSom, tak by ste si mozno uz nic nevybrali. Ja to obcas online risknem, hlavne ked je akcia na dopravu zadarmo. Reserved ma vratenie zadarmo, pride si kurier pre to, takze s tym nie je takmer ziadna robota.
Mrakoplas Natrefila jsem teď v Reserved na slevy, tak mají děti hromadu trik a pyžam. Všechno vypadá velmi slušně a trvanlivě.
paktofonika Dobrý výběr ![]()
MP Meri LAG
Díky za připomenutí, už jsem je dlouho neslyšela, jdu si pustit před spaním :)
slniecko
tak dík, původně jsem chtěla dodělat něco do práce, ale jsem zaparkovaná na youtube
.
neni zač ![]()
já to mám s reserved jako Mrakoplas
v obchodě si nic nevyberu (ok, mimo slevy ve vaňkonvce to jde), online ano.
a koupila jsem si v té strašné hrabárně náhodou super tričko ze silné bavlny. bohužle jen modré, bílé už bylo přebrané, ale měli i bílé, neprůhledné, s V výstřihem. to mě mrzelo, že ho už neměli.
paktofonika Wonderwall, ach
... Oasis jsou moje srdcovka... už vím, co budu dneska poslouchat
Horkýže Slíže jsou boží a Prečo pláčeš, Vilém nemá chybu... akorát mi tady v tom vašem výčtu chybí "Havaroval gadžo na Jawe, zrobil sa mu šíber na hlave....."
já teď sjíždím Faith no More, hudbu mého mládí.... třeba Midlife crisis, Easy, Epic a prokládám to Stounama, Iron Maiden a U2, jak byli naživo v BBC, třeba Beautiful day nebo Ordinary love ![]()
"Havaroval gadžo na Jawe, zrobil sa mu šíber na hlave....."
To je mnou zmieňovaná Motorkárska:)))
Faith No More má aj pomerne nový - no asi z vlani, či predvlani? - album a tiež dobré.
Inak ten prelom 80-90bol z hudobného hľadiska super - Seventh Son of a seventh son, Keeper of the seven seas, And Justice for all a potom čierny album....no je na čo spomínať...;)
Ja v posledných dňoch fičím na Thomasovi Zwijsenovi a porovnávam s pôvodnými verziami:)
Takže se přidávám do klubu Birkenstock. Pes mi rozkousal sandály a NIKDE NIC nemaj. Takže po dlouhým vybírání černý Milano. Jako to v polovině července člověk už nesežene sandály a příčetný pantofle velikosti 38? Nevim, nejsem z nich nadšená, ale snad budou aspoň pohodlný. Chtěla jsem ty Yara, ale beznadějný.
A doufám, že plná ťapka znamená úzký...

paktofonika tak super. dík
Edge včera jsem celý večer sjížděla Oasis (aniž bych četla zdejší diskusi)
a pak Wohnout no
Dneska echt 80s ![]()
Karoleena Dnes jsem si zkoušela ty tvoje kimono šaty, jsou moc hezké, ale ten materiál by mě zabil. Škoda.
Pinot Noir Plastový, co. :( Já to snáším dobře, ale není to úplně ono i tak, jednou bych si chtěla pořídit nějaký přesně takovýho střihu, ale hedvábný, to bude teprve krása nesmírná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje