Karoleena Mně umělotina většinou nevadí, ale tohle bylo, zvlášť v rukávech, dost na tělo, a hned mi v tom bylo horko ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Carousel mini a malou peněženku do něj

Tulipe Ta Coccinelle je nadherna, ja bych brala tu vetsi, ale maji ve sleve jen cervenou a bledemodrou, to bych neuzila.![]()
Tulipe a ta peněženka je jako kde? ![]()
Luna diky! ja jsem prave potrebovala tuhle malou... tak snad natrefis na tu spravnou barvu!
Stará Stanová Kůže uvnitř
je to takova obycejna mala cerna penezenka s maslickou, akorat na kartu a par penez
Jiná Realita Nekupuj si ten Douglas make-up, delší testování ukázalo, že je na prd. Já nakonec prošla asi deset obchodů a nakonec mi te DWL 2 někde vyhrabali... Samozřejmě za pěknou palbu, ale řekla jsem si, že je mi to jedno.
díky za recenzi!
mně dala teď slečna v douglasu vzorek nějaké asi novinky (?) od rouge bunny rouge, prý je vegan a kdovíco, ale zatím jsem ho nezkusila. ona ho měla na sobě a vypadal pěkně.
Jiná Realita Je cruelty free, vegan nevim, ale nemam nove info, kazdopadne se honosi tim, ze maji pomerne vysoky podil prirodnich slozek. Mam Aquarelle a je fajn, za recenzi budu rada, kdybys nema naladu :)
999 A on ten makeup končí celkově, nebo jde o momentální výpadek? Že bych nakoupla do zásoby :-D.
whiskas Díky, já jsem ho nakonec koupila v Sephoře. Doufám, že než ho vypotřebuju, přijde na trh ta rozšířená nabídka.
whiskas Prý nekončí úplně, jen už ho nedoplňují, protože ho chystají asi ve dvanácti odstínech...
999
rozšířená nabídka, ve smyslu inovace, nebo jen doplňují odstíny? Fakt doufám, že ho nehodlají zcela zrušit
.
Díky, byla jsi s odpovědí rychlejší. Vše jasné
.
Dneska jsem si po dlouhych nakupech koupila sampum v Lush a v Kiehl's serum.
V tramvaji jsem videla slecnu, mela moc hezke okrove saty, sluselo ji to a pak jsem si vsimla, ze ma vzadu POD SATAMA visacku. To je jako chvili nosi a pak vrati? Vazne to nekdo dela?
Candance me se jednou povedlo si vzit dvakrat! sukni s visackou
vsechno hned peru, ale tuhle kozenkovou jsem neprala a ejhle visacku jsem neodstrihla. Ale vubec bych se nedivila, podle me to klidne takto nekdo praktikuje ....
Peetra1 ale ona je mela za krkem.na zadech, muselo ji to skrabat, byla z tvrdeho papiru
Candance tak bohuzel doopravdy zamer, to my tady asi nepochopime ....
Candance Mohla je mit pujcene na foceni a jet z/na nej, nektere znacky nepovoluji cedulku sundat a na miste nemuselo byt kde se prevleknout.
Candance Nebo si udělala na oblečení skvrnu, roztrhla či co já vím, narychlo koupila náhradní šaty, někde na záchodě se převlíkla a cedulka bez nůžek nešla dolů. Už se mi to taky stalo. Sice jsem cedulku odstranila, ale některé by bez nůžek či nože fakt pryč nešly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje