Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12152 příspěvků moje polička 21. července 2018 22:19

Candance Co z toho plyne? Nekupovat u Diora

Offline Gatita
8472 příspěvků moje polička 22. července 2018 07:37

Peetra1 mne se to jednou taky stalo,nevsimla jsem si toho.musela jsem cely den vypadat jako pitomec.a taky se mi stavalo,ze jsem zapominala sundat nalepky z podrazek novych bot. Nejlibovejsi to bylo v pripade,kdy mi tam svitila oranzova nalepka s "akcni" cenou.Ted uz si to teda hlidam:)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 08:10

moninika Když pořád nikdo neodpovídal, dohledala jsem to. :) Prý 99,99 procent zapůjčených šatů jde do archivu (Dior, Chanel a pod.), jen naprosto výjimečně je té nositelce darují (ale to se musí jednat o Jennifer Lopez a ty slavné zelené šaty s výstřihem do pasu)

Od méně významných značek jdou do půjčoven nebo do výprodejů oblečení, které ještě nebylo prodáno, ale je nějak znehodnocené (např. zkoušením v obchodě).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. července 2018 10:33
Reakce na Edge:

ice ty jsou pěkný, neměla je Mutziputzi v oufitovém vlákně?

slniecko jj, vím, akorát mi nějak uniklo, žes ji zmiňovalal... 

​Měla

20970 příspěvků moje polička 22. července 2018 10:37

Stará Stanová Kůže Silně pochybuju, že by se např. Fendi chtělo voháknout na jeden večer Plodkovou a pak šaty vyřadit z prodeje, spíš to na těch 99,99% vidim na čistírnu a šup s nima zpátky na štendr do krámu.

1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 10:48

Mutziputzi Nevím, Dior mi šaty nikdy nepůjčoval, tak jsem musela čerpat z cizích mouder.

Lokální hvězdy bych tipovala spíš na nějakou půjčovnu. Přece se pozná, že šaty už prošly čistírnou, to by těžko někdo koupil. A na jeden večer by to asi do místních hvězd těžko investovali, aby to po jednom použití odepsali.

20970 příspěvků moje polička 22. července 2018 10:52

Stará Stanová Kůže Ale houby půjčovna, normálně z krámu a Pařížskej to maj a pak to vrátí

1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 10:57

Mutziputzi Tak o tom určitě sní každá zákaznice, koupit si použitý hadry v Pařížský.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 12:38

Stará Stanová Kůže a jak poznáte, že šaty prošly čistírnou? i v tom obchodě je ještě nepoužité žehlí a napařují. já myslím, že to poznat nejde.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. července 2018 14:54
Reakce na Mutziputzi:

Stará Stanová Kůže Ale houby půjčovna, normálně z krámu a Pařížskej to maj a pak to vrátí

​to musej bejt zakaznice nadseny. dat sto litru za saty, ktery uz pred nima mela nejaka pochybna herecka

1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 15:29

Jiná Realita Tipuju, že několik hodin nošení se na jakýchkoli šatech pozná - i když je ničím nepolejou nebo  nezatrhnou, tak okolo výstřihu, v podpaží, na manžetách, v namáhaných švech, na lemech se to projeví, šaty přece nemají nekonečnou životnost, i ve svatebních salonech bývá z tohoto důvodu počet vypůjčení omezený.

A i kdyby to poznat nebylo, tak je to přece podvod, tohle patří do bazaru.

20970 příspěvků moje polička 22. července 2018 15:58

Stará Stanová Kůže Myslíš, že když vrátíš hadr zpátky do krámu, že ho daj do půjčovny nebo do sekáče, páč prodat ho znovu by byl podvod?

1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:05

Mutziputzi nosene veci ti přece zpátky nevezmou.

20970 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:10

Stará Stanová Kůže když to nebude vidět?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:57

Stará Stanová Kůže no podle mě (teda nikoli u diora) si zákaznice běžně stěžují, že jim poslali zboží, které je sice s cedulkou, ale vypadá, že ho někdo nosil. myslím ty běžné shopy.

u fendiho si nedovolím hádat, ale s ohledem na to, kolik šatů se takhle půjčuje, to přesto vidím na dvě možnosti: mají šaty jen na půjčování (půjčí je 3x nebo 10x, to se jim asi vyplatí), nebo je fakt vrací do obchodu. podle mě pět hodin nošení poznat není. když měly kámošky na svatbě šaty z půjčovny, svatební, tak poznat nebylo nic, a já jsem docela háklivá, známky onošení, žmolky, fleky...vidím hned.

v tom butiku, o kterém jsem psala, to nikdo nečistil. ale kdyby sundali cedulku, vyčistili, navoněli, nažehlili, podle mě nepoznáte, že to někdo nosil. možná to bude hezčí, než kdyby to před vámi pět lidí jen vyzkoušelo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. července 2018 17:55

Jiná Realita A ktorého obchodu sa tie sťažnosti týkajú? Ja som zatiaľ čítala tak max o Zoot ale tam vieme prečo to tak je. Objednávam online často a nikdy sa mi nestalo aby som dostala niečo nosené. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. července 2018 18:36

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 22. července 2018 18:37

paktofonika ten je super

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 20:41

paktofonika určitě jsem to někdy četla na asosovém facebooku 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. července 2018 21:13

moora Že? Už aby bol doma :)

Jiná Realita Aha. Z Asos som objednávala iba párkrát ale nikdy žiaden problém. Ináč recenzie na fb ma vedia celkom pobaviť. Dnes som cítala ako dala pani cukrárni určenej pre psov iba jednu hviezdičku pretože majiteľka a personál neprišli oslávenkyni (psovi) zablahoželať a pomojkať ju. LOL.