999 Lindex výpredaj
paktofonika ďakujem.Síce by som to o svojej postave ešte netvrdila,no tých 10kg dole mi umožnilo kúpiť si niečo ako overal.
999 Lindex výpredaj
paktofonika ďakujem.Síce by som to o svojej postave ešte netvrdila,no tých 10kg dole mi umožnilo kúpiť si niečo ako overal.
pecka Díky :-).
Teda 10 kg, to jsi dobrá. Za jak dlouho?
999 2-3 mesiace
pecka Tak to je bomba :-).
pecka ten overal je krásný
drahej větrák (ale funguje i jako přímotop a čistička vzduchu)

mitford sister super design!! odkud prosím?
Magráta to je Dyson, mají různé (jen větrák, větrák+topení atd.) a vypadají všechny podobně
pecka Klobouk dolů
. A pěknej nákup.
nemáte někdo zkušenost, jestli je rychlejší doručení do mango obchodu, nebo domů?
whiskas Nesháníš kabelku? Tahle COS vypadal dobře...
Vzhledem k počasí mám hroznou spotřebu šatů (všechny jsou vyprané a čekají, kdo je vyžehlí). Tak jsem rozšířila arzenál. Zase teda budu zkracovat.
999 ta je krasna
Candance Naživo jsem ji neviděla, takhle vypadá super :-).
Sweet Potato ja v tehle vedrech zehlim hodne brzo rano, kdy to jeste jde. vecer mam v byte 29 i bez zapnuty zehlicky :D
Sweet Potato Jsou dobrý
Co je to zač?
Sweet Potato Nejlepší jsou ty dva vetřelci. Netopýrka a Tymián :-).
Sweet Potato potřebovala bych vyžehlit 20 pánských košil...
999 Ta vypadá dobře
. To je novinka? Nejsem teď v Praze, tak jestli je to nová kolekce, je šance, že ji tam za týden najdu.
Aha, už to dočítám, že jsi ji osobně neviděla, tak snad ji budou mít, abych ji omrkla.
Tak COS taška pěkná, ale dost veliká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.