Wanda von Dunajew Tak dúfam že ti vydržia dlhšie ako tie moje
Je mi ich ľúto vyšmariť ale už sá v nich po necelom roku nedá ani chodiť.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Tak to je škoda, nie sú na tenisky zrovna lacné, no... Mám nízke a držia už dosť dlho teda. Predtým som mala nejaké fejkové (tuším z há em?) a to bola strašná tragédia, ani za tých pár šupov čo stáli sa nevyplatili.
Wanda von Dunajew No tie moje sú originál a odlepila sa mi komplet tá plastová špička od látky a zospodu mi praskla podrážka kde sa spája tá hnedá časť s bielou. Niekto tu dokonca písal, že Sizeer tuším prestal Conversky predávať vzhľadom k častým reklamáciam. No dúfam že ti vydržia dlho.
paktofonika Hm, asi už kvalita nie je čo bývala. Pamätám sa, ako som ich kedysi dávno závidela kamoške, ktorá v iných topánkach ani nechodila, kupovala si dokola len conversky a nosila ich úplne do roztrhania, ale podrážka držala...
Na krabici je Made in Vietnam, tak uvidíme. ![]()
s věkem jsem konzervativnější...15 stoveček tomu dosti pomohlo
takové sucharské boty? ![]()
Zítra dorazí. Jsem zvědavá, naživo jsem je neviděla.

Wanda von Dunajew Išla som sa pozrieť na svoje a sú made in Indonesia.
Halenku a pasek ke kostymu (ten jeste prosel prerodem - uz je steampunkovy)
Kora
krasny.Vcera je mel nakej kluk v metru,mel povytazeny ty tkanicky jakoby do vzduchu a vypadalo to dobre.![]()
Zarinya já teda vlastně úplně ještě nevim jak a k čemu je chci nosit, ale děsně se mi líbí ![]()
Kora ty to das.
jsou pekny,moc.
Zarinya dík ![]()
Naskladnili moje číslo ![]()

paktofonika ty jsou úplně překrásný!
Já jsem teda včera trochu nakoupila v drážďanském Lush, měli šampuk, coje u nás jen online. Ale taky jsme vlezly v době čekání na zpáteční vlak do Primarku - a utekla jsem k mekdonaldovi na kafe, to se fakt nedá. Ty hordy věcí, ty hordy lidí, ty narvaný košíky- silně mi to připomnělo, když se tady otevřely takový ty Rodinky, jak na ten šunt lidi dělali nájezdy a brali všechen polyester po tunách. Jako, určitě se tam dají najít pěkný věci. Asi.
paktofonika sú super....kde?
pecka na footshopu...
(paktofonika máš mě na svědomí. Doufám, že se z toho vyspím. Já mám tyhle retroboty tak ráda!)
paktofonika hele opakuji varovani, na noze vypadaj blbe, a to nejsem vztekla ze jsem si koupila Kendrick Lamar edici snad za 4K kdy ji v zapeti o 70% zlevnili![]()
Mutziputzi no jo, ale nevim, na kolik jste vy duveryhodna ohledne tenisek a nazoru, ktere vypadaji na noze dobre a ktere blbe
(viz vsechny vase ugly vybery)
Gellnerova ja si letos v Londyne v Primarku koupila tricko Harryho Pottera a sadu ponozek s Voldemortem, ktery je mi ted lito nosit :D ale sla jsem tam fakt jen kvuli tyhle kolekci, jiny veci bych tammela problem si vybrat.
jinak ja lituju, ze jsemsi do Svedska nevzala odbavenej kufr, protoze tam meli ve slevach uzasny boty
asi troje vagabondy, na ktery jsemna jare koukala, a ktery u nas nikdy takhle vyznamne nezlevnej, a pak hafo takovejhle ruznejch znackovejch tenisek![]()
Mutziputzi Uz som ich mala kedysi dávno na nohe a nezdalo sa mi že by vyzerali blbo a v najhoršom prípade ich vrátim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje