šaty. matka prohlásila, že jsou antisexy ![]()

Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita
pockat, ja myslela, ze mam jen bratra...
dobry nahodou.![]()
Jiná Realita Jsou krásné!
Mám ještě dotaz k těm balerínám GR, ta šňůrka se zavazuje, nebo je napevno? Vypadají opravdu zajímavě a mají pěkný tvar špičky. Doma jsem tu šňůru nakamuflovala do stávajících balerín pomocí černé tkaničky :-D a dobrý.
Jiná Realita Ne, maminka nemá vždy pravdu ![]()
.
Jiná Realita Seksíí nejsou, to jo, ale jinak jsou nádherný.
Luna Isca whiskas Dadoo mně se strašně líbila ta barva.
ještě jsem se v nich neviděla, akorát jsem bez zrcadla zkusila, zda do nich vlezu. tak snad je nebudu vracet.
kdyby někdo chtěl vědět, jsou z reserved a mají dost úzké rukávy. nemám nějak silné paže a ta látka je elastická, ale teda vešla jsem akorát.
Jiná Realita vidím nějakou umělinu a střih na postarší dámu. za mě, maminka má pravdu. ![]()
whiskas Uzel se dá rozvázat, ale pokud jsi nechodila do skauta, tak doporucuju nerozvazovat
.
Lama_z_Lana šaty super.
Jiná Realita Mně se teda líběj hodně, včetně barvy ![]()
Lamicka Už se na ně těším. Ten efekt na zádach vypadal fakt dobře.
Jiná Realita ten bordel, co ty saty delaj modelce na hrudniku, mi teda prijde zvlastni. To je nejake naraseni nebo je to fotkou?
Lamicka cervene saty otestovany, nic neprosvita. Svetle pradlo vubec a u cerne jsem musela hodne patrat, kde mozna.... kdyby to clovek nehledal, nevsimne si.
Lamicka Já je tedy risknu. Běda, jestli mi nebudou
.
Kokoska Zacinam verit, ze ty "moje" byly z horsi latky. Jeste si je dojdu zkusit, protoze ty tmave jsou moc prijemne.
Jiná Realita saty se mi libi, ale material vypada jako ten, pod kterym je videt uplne vsechno a neodpusti vubec nic... ale muze to byt zdani z fotky
Lamicka ja zas myslim na ty cerne, ale uz asi ne, uz bych je neuzila, jednou to teplo skoncit musi.

Koupila jsem si kabelku, misto te vetsi cocinelle, panc tu uz nikde nemeli v tom "mekkym" provedeni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje