paktofonika mne prijde ze jsou moc uzavreny pres nart, moc jim couha jazyk, takovy kopacky to jsou
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade No rozumím, co kdyby se ten, jehož jméno se nesmí vyslovit, prošoupal
. S tím kufrem to je mrzutý teda, ale zase jsi neutratila!
Gellnerova utratila jsemaz moc. Myslela jsem, ze vylet zvldnu bez toho, aniz byh musela sahnout na cestivatelsky konto... a obavam se, ze tejden pred vejplatou budu muset, protoze jeste dneska jedu na vikend na hory... tam aspon mastesti nejsou shopy :D
Šaty. Mám je ke kolenům. Chtěla jsem je v červené, ale strašně prosvítala látka :(

Tak mi dorazily ty sandaly puma, jsou teda dost mohutne a ta platforma je uplne neohebna, takze v nich chdim jak japonka v tech drevenych zabkach, ale libi se mi a nechavam si je
Lamicka ja je mam v cervene, taky ke kolenum, a nic neprosvita.
whiskas Odkud jsou prosim ty boty se snurkou? Zrovna dneska jsem nad nima premyslela, jestli se na ne nepodivat.
Karja Gino Rossi e-obuv
.
Kokoska já teda viděla prádlo i moje tukové vrstvy :)) zkoušela jsem i větší velikost a taky špatný. Příjde mi, že ty tmavé jsou z lepšího materiálu. Jak je máš dlouho?
Šaty. Mám je ke kolenům. Chtěla jsem je v červené, ale strašně prosvítala látka :(
ke kolenum musi byt krasny...:-)
whiskas Diky, ta sleva je perfektni, ale nelibi nebo spis se mi nehodi ten podpatecek. Na jinx ty boty ale vypadaly skvele, to ano. Tak pujdu po jinem kolektivnim kousku;-).
Karja Já bych je, být pro mou věkovou kategorii, klidně brala.
whiskas Ale jdi ty bábo, jasneze jsou pro tvoji vekovou kategorii (dokonce jsem v prvnich vterinach myslela, ze myslis, ze jsou pro statsi). K tvymu stylu se I hodej, koupila bych si je byt tebou. Na jinx me hned upoutaly a to se mi baleriny nikda moc nelibej, ale ten uzlik jim prave dava smrnc.
Tmavě modré kuloty a pohodlné sandály.

Lamicka asi tyden, ale jsme ted pryc, jeste jsem je nemela venku. Ale pri zkouseni se mi zdaly OK, doma jsem si je pak taky oblekla a nic jsem nepozorovala. Ted mam brouka v hlave ![]()
whiskas infantilni? Pokud nemaj kyticky a maslicky se trpytkama,nevim, jak a cim by mohly byt. A tvarove jsou mnohem hezci.
Kokoska Napadlo mě, jestli je nemohli došít z horší látky. Už jsem měla podezření u jedněch šatů. V červené jsou opravdu krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje