whiskas souhlasim s Kokoskou, ze baleriny s "ostnatym dratem" infantilni nejsou. Je to jen snurka, ne masle. Slusely by ti.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka jsou z uplne lehouckeho popelinu, sice uz jsem saty kupovat nechtela, ale kdyz porad hlasi ta vedra...
Kokoska koupila jsem je ze stejného důvodu. Točím dokola troje nejlehčí šaty :) A teď mi praskly sandály, nikde nic nemají, co by se mi líbilo. Zbytek léta budu chodit v pantoflích :)
nellielovett skládací teda neporadím, ale v obchodě určitě budou vědět... já mám neskládací, jedny titanový Leki a druhý karbonový (značku si nemůžu vzpomenout)... výšku mají nastavitelnou... akorát bych doporučovala, aby měly takovou tu "rukavičku", aby ti držely na ruce, pak je můžeš za tělem i pustit a tím posiluješ víc svalů na ruce
No, když mi neklaply ty růžovky, šla jsem do těch černejch, co se mi líbily už dlouhodobě. Když je teda to to free delivery ![]()
Na jedné malé zářijové konferenci mi to v nich bude u posteru určitě moc slušet ![]()

Karja Díky za kompliment.
Lama_z_Lana
A ako nová práca?
paktofonika Za 14 dní nastupuju, už jsem z toho trošku nervní ![]()
Uklidňuje mě, že to tam aspoň trochu znám, jako student jsem chvíli působlila. Jenže to už je 6-7 let. Ale ve starý práci ještě na pidi úvazek zůstávám, než se vrátí kolegyně z mateřský, protože by se z toho jinak kolega sám zbláznil.
Lama_z_Lana Určite to bude dobré
Dáš fotku v šatách?
paktofonika Pokusím se, ale aby nepřišlo zklamaní, že to zas není jako z produktovky (vtip) ![]()
Lama_z_Lana no ale někdy je to ‘zaplaťpámbu, že to není jako z produktovky’ ![]()
Prosim pomoc. Potrebuju kozenou pri nejhorsim kozenkovou ledvinku. Ta pekna zluta z Cosu uz je vyprodana a cernou nechci. Nejake tipy....
Lama_z_Lana dobrej kup, myslim, ze oslnis, i kdybys placala totalni nesmysly :D
Já jsem si chtěla vyzkoušet i ty šaty, co sis koupila ty, ale v Praze jsem je nenašla ![]()
Dadoo ta rezava je presne ona. Tuhle barvu muzu vzdycky a vsude. Diky. Ty mas super postrehy. Viz TA zrcadla.![]()
stes No jo, když Pámbu dopustí, i motyka spustí ![]()
Lama_z_Lana tak tie chcem vidieť oblečené
v novej práci a aj v zakúpených šatách budeš hviezda
pecka Děkuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje