Karja doplnuji to na Ja bych hrozne rada sla, ale nechce se mi![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Listky na Allen Stone a ubytovani ve Vancouveru, bude vylet. Allen je bozi zive, desnej dabel na podiu. Uz se tesim.
pecka Veľké? Ja mam 34 a ten pas je trochu voľnejší ale u boyfriendov je to bežné.
paktofonika mne se zas přes léto nějak srazily ![]()
![]()
paktofonika no ano,velke.V pase su mi dost volne a odstavaju mi,ale to je tym,ze ja mam vacsi zadok
Tak mi to robi vacsina dzinsov v pase.
Mám nejúžasnějšího chlapa na světě
Už dlouho si chci koupit tuhle kabelku a včera objednáno a dneska ji doručí ![]()

moninika Jo, ta je krasna! Jak s tim souvisi ten chlap?![]()
Luna že by ji objednal?
moninika tohle je snad jediná Gucci, která se mi líbí. Ta jejich loga všude a zdobení, to mi nějak nesedí.
Kokoska Jako ze si to pamatoval a objednal sam? To prece neexistuje
Já myslím, že nákup schválil a zaplatil![]()
Luna Telefonovali jsme, já mu zase líčila, aby řeč nestála
, že bych "hrozně nutně" potřebovala jednu kabelku a jestli na ni náhodou nemá na svém účtu volné prostředky, zeptal se na cenu, prohlásil, že tentokrát to není zase tak moc a do pěti minut jsem měla peníze na účtu
(účtů máme více, všechny samozřejmě společné, jen tak pro vysvětlení).
Tuším za tím to, že 1) jednak už mu chybím a nemůže se dočkat až se v pátek uvidíme a samozřejmě šťastná žena rovná se šťastný muž
2) chce si zase koupit nový foťák a bude to mít bez řečí...
Karja Jak nechal doma?
moninika Tak to je super, opravdu je krasna, tesim se na fotky.
moninika
krásná.
moninika to je tak hezke!nazorna ukazka toho,jak je komunikace v manzelstvi dulezita! Ja sveho muze setrim a neunavuji ho licenim svych prizemnich snu a pak dostanu leda tak podvlikacky na bezky.pokud teda nezapomene uplne...se to musim naucit tohleto.mozna by byl i rad, ze nemusi nic vymyslet:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje