Uz je to demode, ale za ty prachy v nich jeste udelam paradu!

Uz je to demode, ale za ty prachy v nich jeste udelam paradu!

Mutziputzi No možná bych ty prachy raděj propila, projedla. Mohla si za ně mít skoro 9 Mang z večerky![]()
Mutziputzi nevím, jestli je to demode, myslím, že jsem teď podobné viděla v Zaře(?), ale na té modelce nejsou dobré ani za těch 850.
Drahý i za 85,-
Koupila scrub, ale sem smutná, protože ten předešlej byl lepší a přestali ho vyrábět

Ounz ten s medem a olejem? Ten byl skvělej!
Kokoska olej a cukr v kelímku, byl super a už nemají
Ounz a co ma delat scrub na ruce? to je jako predstupen pred nakremovanim?
baltik no ne, scrub je na peeling (?) prostě odstranit suchou a starou kůži,já na to trpim, tak to tak jednou týdně použiju a pak se samozřejmě taky nakrémuju, mám zas pak chvíli pěknou kůži na rukou..nejlepší je to na noc, a pak pěkně tlustou vrstvu krému a už na nic nesahat pak ale :)
Vidim, ze tomu vubec nerozumite![]()
Já jsem dostala nějakou péči o ruce ve třech krocích. Je to od opovrhované značky Mary Kay a je to hrozně příjemné. Nejdřív krém, pak peeling a pak jiný krém, ruce jsou pak jak hedvábí. Jen kdybych na to nezapomínala.
Mutziputzi proto tu jste vy, abyste poradila, vysvětlila, sdělila zkušenost... ![]()
Ounz Asi to nieje tak pohodlné ako peeling z kelímku, ale možno by si mohla skúsiť kávový peeling. Dám kávu, cukor, kokosový alebo olivový olej no a môžeš pridať aj med. Ruky sú po ňom hebké a voňajú trochu po káve, mam to rada. Na telo ešte pridávam škoricu.
Mutziputzi Demode nevim, ale zrovna jsem nad tim vcera premyslela, kdyz jsem objednavala tenisky, jak se to tu rychle strida. Jeste nedavno vsichni kupovali pecka dziny a stribrne tenisky, ted uz ty mutter jeans a ty obri tenisky, vsak se to za tu kratkou dobu nemohlo ani trochu onosit!
Letenky do/z Londyna
a bude konecne COS (ak teda dovtedy nezabludim do ineho velkomesta)
Kokoska Jo, to jsem měla taky, bylo to super. Jenže pak začali dělat jen nějaké hnusně ovoněné, broskev, ble.
paktofonika já už sem si to mixovala taky, olej, cukr a kávu a jako super, ale nepořádku teda děsně, ten kupovanej od loccitaine tak neprasil..a někdy se mi nechce to míchat, tak proto..
Karja v tom prave musis i do lesa a drhnout vanu a vonosis rychle;-)
pecka londýn ti přeju, užij si to
byla sem na jaře a moc se mi tam líbilo (a chtěla bych znova, mám tam nějaký resty..)
Ounz Aha, no mne to ani nepríde, namixujem malé množstvo, podrhnem ruky, opláchnem a hotovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.