Gatita ale to je hezký! můj muž by se zeptal na co proboha potřebuju podvlíkačky, když se můžu zahřát pohybem![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu vis co, to bylo ale v zacatcich vztahu, to se jeste snazil:)
Gatita ale to je hezký! můj muž by se zeptal na co proboha potřebuju podvlíkačky, když se můžu zahřát pohybem
![]()
moninika kabelka
, taky potřebuju takovýho manžela![]()
moninika No, nechal doma. Že tě ještě nevyhodil, když pořád taháš domů kabelky:-D. Humor samozřejmě. Ta kabelka je vážně pěkná a bude super snad ke všem věcem, co nosíš;-).
Já chci taky chlapa co vyplňuje má přízemní přání! Teda možná mám, jen mi plní ty ne uplně prioritní
Ehm... včera jsem dostala pětikvaltovou přehazovačku na kolo, v náboji. Je to těžký jako kráva a to kolo si prý do třetího patra budu vláčet sama. To mám za to, že jsem měla kecy, že mám jen dvě rychlosti - těžkou a těžší. Že já nedržela tlamu ![]()
Nekoupila jsem si nic. Všude mají haldy zimních věcí, ale vyloženě zimních - on se letos ruší podzim? A mě to nějak ani neláká prohlížet. Ani v tom COSu dneska nebylo nic, co by mě oslovilo.
Ve mne se probouzeji netusene pestitelske sklony, dalsi fikus a je uplne bozi
(ten prvni stale zije)

moninika kabelka moc pekna... jen skoda, se synator prisel o pajcku, kdyz manzel uz vi...:)
Garfie Hahaha, to mi pripomnela Phoebe z Pratel ,,sla bych, ale nechce se mi,,. To budu pouzivat!
U nás se ještě říká - je to dobrý, ale nechutná mi to. Taky výborně použitelný ![]()
MP Meri U nás “Neni to špatný, ale špatně by z toho mohlo bejt”
Neviděli jste někdo v COSu tuhle sukni? Fotka je z nové Marianne na září a podle popisu by měla být sukně z COSu. Na webu jsem ji zatím nenašla.
jinx Fikus je pekný a ten tanier ![]()
paktofonika mi se k nemu velice libi ta zelena prave. Byla tam jina rostlina, kterou jsem ale presunula jinam.
jinx já ti zítra za denního světla vyfotim, jak tenhle fikus prospívá mně, a to už jsem ho několikrát stříhala (teče z něj fakt hodně hodně latexu nebo co to je)
Potrefenáhusa chci to videt? ![]()
Potrefenáhusa no muj tenhle je po obrovský snaze rozvětvenej, mamka kdysi měla jeden co pořád rostl a rostl, jeden šlahoun až do stropu a okolo něj..no stěhování nepřežil
jinx ale tak jako krásnej je
mám jen fotku z jara, myslím, že od tý doby ještě dost poporostl (je teď vystrčenej venku), čas od času převrátí květináč a musím přesazovat

edit:

Potrefenáhusa tys me vydesila a on je to, vidim, pekny fikus. A pekny pan kocour
(moje kocici duo ma pruser, nevim, ktera to spachala, takze princip kolektivni viny a basta!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje