Mutziputzi zejo.. achjo:-( jinak jsou uplne uzasny, mekoucky, vonava kuze..1700![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Mám takový nad kolena a jsem v nich jak rytíř
Buď ráda, že jsou, jaké jsou.
Korsičanka vymenim;-)
viktorka_od splavu Vrátiť
Lístky na zítřejší svátek vína. Bude veselo, veseloučko ![]()
viktorka_od splavu Na produktovce se mi líbí, ale na tobě moc ne :-( zase jako vím, jak je těžké hezké kozačky koupit...
viktorka_od splavu Hmmm
Jsou krásný! Hladký, je vidět, že je to pěkná kůže. ALE! Lepší by byly vyšší a navíc se mi moc nelíbí ten výrazný oblouk - horní okraj - vysoký vnější a nízký vnitřní.
S černýma punčochama by to určitě vypadalo mnohem líp, ale jde o to, jak se v nich cítíš. Ta cena je ovšem super.. ![]()
Lama_z_Lana Skvelý nákup ![]()
viktorka_od splavu vratila bych je ....
viktorka_od splavu vratila bych je ....
paktofonika Takový mi jdou nejlíp, tam mi sedne jakákoli velikost ![]()
Lama_z_Lana Já doufám, že letos zvládnu aspoň Koštýř. Užij si to![]()
Lama_z_Lana na soutoku? Kdyz byl prvni rocnik, tak jsem tam byla na vip vstupenku a to bylo uzasny... vsechna soutezni vina tam byla volne k piti. Meli jsme tam pana sommeliera, kterej i pro me nevinare nasel neco, co mi chutnalo :)
Lama_z_Lana Já doufám, že letos zvládnu aspoň Koštýř. Užij si to
kostyr letos bohuzel bude jednou z tech mestskejch akci, na kterejch budou opruzovat koblihari :(
razorblade
ale já si to znechutit teda nenechám...
viktorka_od splavu Určitě bych se nerozhodovala jen podle zkoušení s tělovými punčocháči/jen ponožkami. Chtělo by to punčocháče, které k nim opravdu budeš nosit. Myslím, že když to zkusíš s černými, tak to hned bude vypadat líp. Jinak mi ale špatné nepřijdou. Taková hladká klasika. Což bývá problém sehnat, takže bych to vrácení dobře zvážila.
Btw. odkud jsou?
razorblade Jj, na soutoku. Byla jsem před 2 roky a bylo to super! Minulý rok jsem byla mimo HK, ale mám pocit, že to kvůli dešti přesunuli do Aldisu. Já mám tyhle akce ráda. Letos to mám jako rozlučku s kolegou, tak si to myslím hodně užijem ![]()
viktorka_od splavu taky bych je vrátila.
Karja Mám Zoe a sú užšie než bežné tenisky, mne ale sedia dobre, po roku a pol nestratili tvar, nerozšliapli sa ani o trochu, koža je stále pevná ako keď som ich kúpila a sú stále rovnako úzke ako na začiatku.
viktorka_od splavu jsou nízký, vrátila bych je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje