Potrefenáhusa Ty bílohnědý bych brala, ale já mám sice bílý boty ráda a líbí se mi, ale po zkušenostech s údržbou bílých zimních si říkám, je-li mi crcání s jejich údržbou zapotřebí
Co jste si dnes koupili/y?
Isca v téhle barvě jsou podivné.
Jo, souhlasím, jsou divný a zvráceně mě přitahují.
Isca mně přijde, že teniskám patina neškodí, naopak.
Potrefenáhusa K džínám souhlasím, k šatům a sukním si tím tak nejsem jistá, a navíc jejich potenciální nositelka je dostatečně patinovaná i bez tenisek![]()
Isca Ty jsou teda super!
Koupila jsem si tenhle šampon a je tak boží, že mi je skoro líto, že se brzy nechám ostříhat.

Kúpila som na skúšku, som zvedavá hlavne na to vlasové sérum :

paktofonika jsem zvedava, jak se ti to serum bude pozdavat. Ja si koupila to druhe, co ma Deciem v nabidce, jsem na to taky zvedava.
Pak jsem koupila kondicioner na svetle vlasy pro muze, ten na tmave jsem chtela koupit pro sebe, ale je vyprodany. A jeste cistic pleti a hydratacni serum.

Tak konečně ...
.

whiskas skvělý výběr!
Magráta Díky
.
a jsem zvědavá, co to bude ![]()

Jiná Realita Tu jsem si koupila nedávno, ale ještě jsem se k ní pořádně nedostala, chci ještě doklepnout jinou
A vzheldem ze znásobení objemu práce se k ní dostanu tak na Vánoce ![]()
Já mám hodně ráda knížky o matematice a fyzice.

Koupila jsem si lívanečník a lívance jsem z toho seškrabovala po částech
jé, ten mám tady už asi rok a ještě jsem ho nepoužila... tak dík za recenzi! ![]()
RoSa Ještě tomu dám jednu šanci, možná jsem to nedostatečně vymazala.
Ale pak půjde z baráku!!
Tak Betty Já mám tohle, za pár korun, ani nevím od jaký značky. Lívance zůstávají vcelku ![]()
coralline No dyť jo, to jsem si měla koupit a dojde na to.
Tak Betty Někomu fakt vadí nepravidelnost lívanců či volských ok? Tohle vnímám jako další krám do domácnosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.