Lama_z_Lana Nedošlo mi, že nejsi z Prahy :)
Co jste si dnes koupili/y?
Mne ty nakupy na dalku z vany jdou, ted jenom si pamatovat co kde vyzvednout a kterej pitomec mi co veze![]()

Mutziputzi Kolikáté že
budou?
Sweet Potato zdrzuji se komentare![]()
Mutziputzi Pitomec? U nas jsou kluci z dopravy, moc sikovny. Jednou jsem rekla, ze neprijdu otevrit at mi to nekam daji a od te doby mi to kluci nechavaj pred dverma pekne pod strechou ve verande automaticky:-D.
doplňuju zásoby, první dva jsou moje svatý grály, peeling chci vyzkoušet, snad mi neupadne obličej

Tak dnes dosla zasilka z vagabond outletu. Nellielovit sandaly dobry, jen mi na noze trochu zvukove vrzou, zkusim neco nalepit pod patu. A pak jsem vzala jeste cerny ZOE, kdo je mate (tusim, ze tu frcely ve stribrne verzi), proslapne se trochu ta spicka? Spicka mi prijde hodne uzka.
Karja Plácají, že?! Taky budu něco lepit pod patu nebo nevim, venku to tolik nevnímám, ale když si v nich štráduju přes kancl v tom hrobovým tichu, tak je to dost děsný. :)
Karoleena Ja mam cerne slabe vlozky do bot, co jdou strihat treba by to nebylo videt. Nebo mozna takovy ty gelovy veci pod patu by nebyly spatny.
Edit: a je ti ten pasek nahore nadoraz? Mne uplne ne, tak jsem premyslela, jestli to neni tim a kdyztak tam dam gelovy lepitko. Ale ten spodek bude asi se zarucenejsim efektem.
Karja Taky ho mám trochu volnější, možná ho fakt zkusím zúžit těma lepítkama a uvidím co to udělá, nějaký bych doma ještě měla mít. Se trochu bojím aby pod tou patou nebylo všecko vidět...
Karja tak už mám taky svůj kousek. ![]()
objednané kozačky si teda asi nechám, vypadají dobře, i když možná mohly být ještě o 2-3 cm vyšší![]()

nellielovett Jen je do toho kousku potreba poradna pedikura teda. To uplne prasti do oci. Jeste meli v hnede, ty me dost lakaly taky, ale byly vyprodane.
Karja to ano ![]()
Karoleena No, ta gelova podpatenka by nemusela byt videt. Uvidime. Ale co.ty ZOE, jsou mi vepredu tesnejsi, do Svedska se mi to nechce teda vracet:-D.Tak treba to trochu povoli.
Mutziputzi ty jsou parádní
viktorka_od splavu ty jsou krásný! Taky bych takový chtěla ![]()
Dadoo kdyz ja nevim...

viktorka_od splavu vratila bych, blbe
nizky
viktorka_od splavu taky se mi nelibi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje