Sweet Potato no jo, to jsem cetla... ale Bu tezko, to je maly 3,5 kg satan
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato já jsem si vyfotila strom v Portugalsku, ale taky jsem ho nenašla....jo, Goliáškovi by osvícení slušelo, já myslim, že to jednou přijde...
Potrefenáhusa Sweet Potato v horach v malajsii rostou vanocni hvezdy velikosti prumerne ceske lipy, super, hlavne, kdyz kvetou.
jinx máma jednou sebrala u popelnice takový hrozný roští, holý, různě propletený klacky, u nás se to postupně olistilo, rostlo to přes celý dvoumetrový okno a až asi po třech letech, kdy se tomu udělala ta červená špička, jsme zjistily, že je to vánoční hvězda...
Potrefenáhusa haha, to je dobry
jinx On prý byl S. původně taky pěkný vejlupek, ještě nad ní nelam hůl (ani fíkusovou:-))
Sweet Potato Goliáška vznešeně trůnícího (nejen) pod fíkusem coby kočičího Budhu si celkem umím představit ![]()
Kokoska když ty kočky se k tomu narodily...

jinx hermes nádobí
bože, strašně se mi líbí ta řada cheval d orient ![]()
Jiná Realita to nadobi je nadherne
jinx ten obraz!! kam jsi ho vlastně nakonec umístila?
Magráta stoji opreny o zed v obyvaku blizko stolu. Ja mam hrozne rada obrazy jen tak oprene.
Potrefenáhusa haha, to je fakt dobrý s tou hvězdou. Já ty naše vždycky po Vánocích vyhodím (rsp.samy to vzdají), tak třeba když se budu snažit, bude se jim taky tak dařit :-). Já viděla obrovskou vzrostlou, normální strom, tuším na Maltě? Nejsem si úplně jistá, ale bylo to někde v Evropě, takže vyjít by to mohlo! :-)
Garfie já jí tentokrát nevyhodila a celkem se jí daří
Lamicka Haha, tak ten teda je!
Lama_z_Lana H&M. Kup si ho a budeme mít kolektivní hrnek ![]()
Lamicka Ten mají asi jen na eshopu, což? Já shodou okolností jeden lamí hrnek nedávno dostala, ale takový barevnější a infantilnější ![]()
Lama_z_Lana dneska jsem ho koupila v HM Home na Příkopech.
Lamicka Hmm, to mám trošku z ruky. Ale je fakt super! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje