nellielovett ten se mi líbil moc, až tak, že sem to četla dvakrát.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Jé, napiš pak do knižního jaký to je! Včera jsem tu Susanu držela v ruce, ale zatím nekoupila. A Cit slečny Smilly se mi taky líbil fakt hodně moc.![]()
Kokoska A divila jsi se, že někomu vadí nepravidelný lívance, což tu nikdo nepsal ![]()
Karoleena no, já si vzala Dlouhou cestu na daleký sever, co mám rozečtenou, ale asi vyhraje tohle a Cestu dám pak..
nellielovett já to dostala od kamarádky a ta mi vždycky dává super knihy, takže sem neváhala a zhltla to už tenkrát. Doufám, že se ti bude líbit!
nellielovett Jojo, pamatuju si tu debatu na MP, myslím že už jsem tenkrát psala, že si skoro nepamatuju o čem to bylo, ale zůstal z toho takový zvláštní pocit na duši (jako v pozitivním smyslu).
coralline přiznávám, jsem vinna. Vyjádřila jsem své podivení nad tím, že někomu (ne někomu konkrétnímu ze zdejšího fóra, ale komukoliv!) mohou natolik vadit nepravidelné tvary, že si kvůli tomu koupí extra pánev. Správně jsem měla napsat MNĚ nevadí, a proto JÁ to pokládám za zbytečnost... omlouvám se, příště si dám pozor a budu formulovat přesně.
Kokoska nějaké sluneční erupce, přepólování planety, šílená biopředpověď nebo nevím proč si zde dnes musí člověk dávat takový pozor na ústa![]()
Kokoska Ja nemám panvicu kvôli tvaru lievancov, ale kvôli tomu, že mi to uľahčuje ich prípravu.
paktofonika hele, já už to nechci pitvat. Mně by naopak s*alo nalévat těsto pečlivě do těch prohlubní a dávat pozor, abych to nepokecala kolem dokola celý, ale ať si každý používá, co mu vyhovuje. Příště si pomyslím svoje a zdržím se komentářů.
Kokoska No ja som vám nevynadala, len som prispela svojím poznatkom do diskusie a či niečo pokvapkám aj mimo je mi jedno.
paktofonika vždyť já vím, že nevynadala! Tady je dneska fakt nějak divné klima
Sice jsem chtěla držet trochu dietu, ale asi si půjdu udělat palačinky se zubatými okraji a vykašlu se na králíka dušeného na zelenině. ![]()
Kokoska palacinky su super, nech uz maju okraj rovny alebo strapaty. Mnam
Janulik03 s tvarohem a džemem z černého rybízu!
Aby sme to trochu odlahcili,dnes som si po dlhej dobe kúpila zmrzlinu-nepravidelnú (a ešte aj manikúru mám nepravidelnú
)

Kokoska já se přiznám, ze jsem livance ani palačinky v zivote nedělala, ale po starým litinovým livanecniku jsem velmi toužila.nebo aspoň po modrým smaltovanym, ale tam jsem trochu vlaznejsi, neboť mám modrou babovku po prababičce a vyklopit z ni babovku je boj, na kterej nemám nervy
pecka jaká to je?
Mas krásný nehty, já mám kratky lůžka, nahore rostly ne do obloučku, ale skoro rovne, tak zavidim
Cit slečny Smilly je
, ale moc se bojim si to přečíst znova
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.