Běda jestli mi budou malý jako ty poslední!

Běda jestli mi budou malý jako ty poslední!

Mutziputzi Ty se mi líbí :-).
Mutziputzi Pěkný jsou
.
Rozhodila mě pubertální dcera, tak jsem si právě objednala jak slečnu Smilly, tak ten Susanin efekt.
Mutziputzi tie sa mi páčia
Potrefenáhusa slaný karamel a slivka.
Ďakujem za kompliment na nechty,mám s nimi boj.Dosť sa mi lámu,štiepia.Teraz vyzerajú celkom ok,no dávam im pár dní a budem ich mať kratšie ako kojenec.
Kokoska Ale to je mi jasný, že jsi psala o svým názoru, to nepotřebuju zdůrazňovat. Moje pointa je, proč z vlastnictví lívanečníku automaticky vyvozuješ, že dotyčnýmu vadí křivý lívance. JÁ osobně ho mám z jinýho důvodu, křivý lívance mi nevadí. To jsou fakt erupce na slunci, jak píše Mutzi.
EDITH4B Mňa rozhodila pubertálna dcéra tým, že chce čítať slečnu Smillu, vraj to už všetci čítali a ja neviem, či jej ju vydať z hornej police knižnice, alebo nie....
slniecko ja bych vydala, s komentarem (napr ze si myslim, ze ji to nezaujme a bylo by lepsi pockat- ale kdyz na tom trva at to zkusi) preci jen, kdyz bude chtit tak si ji precte a to mi pripada lepsi otevrene..
slniecko viktorka_od splavu a v cem je Slecna Smilla nevhodna pro pubertaky? Ja to necetla, tak nevim vubec o co jde?
slniecko a pubertální znamená kolik?
Já si tam nic nevhodnýho nepamatuju, jednu scénu teda mírně jo, ale to si myslim, že dnešní puberťáky fakt nerozhodí, jinak myslim, že jestli jí je 12, spíš ji to nebude bavit, jestli 15, tak už asi jo.
Potrefenáhusa úplne čerstvých 16
viktorka_od splavu to je asi najrozumnejšie riešenie, ovšem pre hysterickú mater náročné. Ale asi to tak spravím.
711990 ide o vraždu dieťaťa a je tam myslím len jedna dosť podrobne popísaná sexuálna scéna, ale už som to čítala strašne dávno (a znova sa mi nechce
)
slniecko v 16 už bych fakt necenzurovala nic
a ten cit slečny smilly, nebylo to nějak zfilmované? mám pocit, že jsem někdy viděla film na podobné téma. mrtvé dítě, pád ze střechy, stopy ve sněhu. ale bylo to fakt dávno a viděla jsem jen kousek.
Jiná Realita bylo. Ale nebylo to moc dobrý a ani věrný. A eště do češtiny zcela nepochopitelně překládaný jako Stopy ve sněhu.
Místo Julie Ormond bych jako Smillu kdyžtak zcela jednoznačně viděla Bjork
slniecko Já bych vydala cokoliv ke čtení včetně Svět podle Garpa od Johna Irvinga.
Dítě, které v tomto věku čte si ddokáže svůj názor udělat samo.
Edit: správný názor
Jiná Realita jj, s Julií Ormond
edit: Potrefenáhusa s tou Bjork naprosto souhlasím, taky by mi tam šla líp
slniecko aaaaaha, takze je to jako detektivka pocitam. To si poridim:)
jinak taky bych necenzurovala, ale mne nikdy rodice knihy necenzurovali a divci romany od Lenky Lanczove byly explicitnich sexualnich scen plne:D
Potrefenáhusa tak to si teda asi přečtu, já jsem nejdřív, než se to tu začalo popisovat, myslela, že je to nějaká romance ![]()
Tak Betty Svět podle Garpa není nic k cenzurování
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.