viktorka_od splavu no možná je pointa, že spoustu knížek fakt člověk musí číst v těch 15-20
přesně tak. a už končim teda, máš pravdu s tim vláknem:D
viktorka_od splavu no možná je pointa, že spoustu knížek fakt člověk musí číst v těch 15-20
přesně tak. a už končim teda, máš pravdu s tim vláknem:D
viktorka_od splavu dík za tip :-)
Potrefenáhusa Poslední kabriolet
. K němu jsem se vrátila. Jiná kniha, ale taky krásná.
Jo a ruská klasika - milovala jsem Turgeněva.
Potrefenáhusa no jeden den ivana děnisoviče bych dnes neotevřela určitě, prostě nemám nervy číst nějaká depresivní díla. mám dost nervů každý den, ne se ještě deptat podobnými tématy.
Jiná Realita no a ten mi zrovna až tak depresivní nepřišel... to jsou jiní adepti. ale já celkově tu ruskou duši moc nemusim:-)
Potrefenáhusa ja prave myslela ze to bude neco jako Literarni spolek Laury Snezne:) jako ze taky snih
a ten se mi libil hodne...
a Posledni kabriolet mi prave furt doporucovali nasi a kdyz sem ho cetla tak nic:( moc brzo podle me.
Přerušuju debatu o literatuře, jsem si koupila dnes toto ![]()
Tyjo, no já teda nevim, jaká je dnešní dospívající mládež, ale vytasit se na mě a libovolné moje kamarády/spolužáky v šestnácti s nějakou cenzurou čehokoli by už nemělo vůbec žádnej efekt... :)
711990 No na ten Literární spolek i Magického průvodce se pořád chystám, takže dobrý říkáš? Jsem předevčírem v knihkupectví s hrůzou zjistila, že tomu autorovi vyšla teďka dokonce už i třetí kniha, já su fakt děsně ve skluzu.
viktorka_od splavu Potrefenáhusa ale nie, nemusí sa pýtať na každú (aj keď pri jej neuveriteľnej extroverzii nielen viem, čo ide čítať, ale aj čo nejde čítať a väčšinou aj o skoro každej kapitole, čo tam bolo trapnéééé...), skôr som viac menej okopírovala model z domu - boli vyššie a nižšie police a keď som chcela knihu z vyššej police, ako som mala povolenú tak som sa pýtala + teda otec mi väčšinou s vekom a s množstvom načítaného sám pridelil o policu vyššie. No tak ja akurát veci, čo myslím, že má na to ešte čas, strkám do nástavcov hore. Mladší považuje čítanie čohokoľvek mimo faktografickej literatúry (s výnimkou zombies vs. plants
) za zabitý čas a strašný opruz, tak tam to ešte riešť nemusím.
No a samozrejme majú každý vlastnú knižničku v izbe.
viktorka_od splavu no možná je pointa, že spoustu knížek fakt člověk musí číst v těch 15-20, ono teda pak už taky málokdy v životě na to člověk bude mít tolik času - nám to vždycky říkal náš učitěl na literaturu na gymplu, že co nepřečtem na gymplu, už budem těžko dohánět, třeba takový ty ruský klády už bych dneska asi neotevřela a trochu mě to mrzí
Ani ja a vôbec ma to nemrzí ![]()
Vilemina a ako?
Ja strašne zvažujem niektorú z 5-tiek kúpiť mame, má o necelé 2 týždne narodky, kedysi bola stará 5-ka jej signature a furt neviem, či do toho ísť - vzhľadom na reformulácie - alebo nie, alebo či nejaký flanker, aby bolo ok, že to nie je to isté, alebo čo vlastne.
Karoleena libilo se mi to, ale bylo to takovy jednoduchy cteni bych rekla:) na dovolenou super
711990 když tu zmiňuješ tu Lauru sněžnou, teď sem v knihkupectví našla další dvě knihy od toho autora a váhala sem nad nima, nakonec nekoupila, nečetlas je?
Cit slečny Smilly doporučuju, ta stojí za přečtení, je to dle mě nejlepší hoegova kniha dosud. Ten film je naopak tragickej. A s tou Bjork to mám jako kolegyně nade mnou ![]()
Jo a když už je tu ot na téma cenzura knih, mě nikdy nikdo necenzuroval, brala sem si z knihovny a půjčovala ve veřejný,co sem jen chtěla. Koneckonců sem se brzy dostala do fáze,že sem toho četla víc než rodiče, takže by to ani nestíhali. Jo a k vánocům v 15 letech sem dostala od rodičů Pitnou kůru od Irvinga, tam je toho sexu taky dost..(asi to ani nevěděli
)
slniecko zatím jsem nadšená, akorát mi připadá menší výdrž. Ale je to fakt asi předstupeň č.5, ta je na mě moc aldehydová (neumím to popsat). Tahle na mě působí lehce a velice příjemně.
Ounz nn necetla, to jsem netusila ze jich ma vic! hned jdu poridit:)
Ounz Hihi, to já někdy mezi 10-12 studovala příručku Intimní život ženy schovanou za Děti z Bullerbynu.
Sweet Potato to právě asi každej, koho znám, proto mě mírně fascinuje, že se někdo v 16 fakt chodí ptát a nemá všechno z těch horních polic už za posledních pár let dávno přečtený :-)
Potrefenáhusa Kdybych měla nutkání před nějakou mně známou knihou fakt děti uchránit, stačilo by ji dostatečně neodbytně doporučovat.
Obecně naše děti “naše” knihy zatím moc nezajímají, pokud ano, skáču nadšením. Domů tahají všelijaké nekonečné série pro náctileté (ééé, snad z toho vyrostou), a musím přiznat, že velice často objevuju nové knihy naopak já díky jejich doporučení.
slniecko asi jak pisou kolegyne, kdybychom meli doma nejakou “horni polici”, tak bych knizky z ni mela prectene jako prvni:-)) mas neskutecne hodny dite
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.