Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 09:30

rasaNori haha tu jsem ja od maminky dostala (pravda ze kapku pozdeji:-))

Offline jerry
11240 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 11:16
Reakce na MP Marge:

Stalo se vam to nekdy taky, ze je hnusnej material, ale super vsechno ostatni (barva, strih)!? 

​Právě u D.P. se mi to stalo několikrát - bohužel se přes nepříjemný materiál nedokážu přenést, protože obvykle je to ten "laciný" PES, který je navíc neprodyšný jak igelit.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 11:41

Já jsem v tomhle dost tolerantní, moje dcera přečetla v sedmé třídě Svět podle Garpa a udělala si na to referát do školy . Jediná knížka, kterou jsem vyndala z knihovny, byl Markýz de Sade Julietta. Tam jsem si dokázala představit, že by to mohlo napáchat škody. Já si ji koupila ze zvědavosti jako dospělá někde v Levných knihách a ta zvrácenost mě zaskočila.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:16
Reakce na razorblade:

MP Marge jo, stalo. Ale nakonec jsem si to nekoupila, protoze mam pocit, ze v polyesterovym vrsku budu smrdet jako nektery ty pani, ktery nosej ty umely haleny s divokejma vzorama :D

​Jezis, na to jsem nepomyslela  Ale tak smrdet snad nebudu, kdyz se sprchuju pravidelne, pouzivam deodorant a saty vyperu po kazdem noseni!? 

49357 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:19

MP Marge myslím že z tohohle pohledu můžeš být v klidu. ty pani obvykle taky praktikujou údržbu oděvu stylem: to je ješte dobrý, do rána to vyvětrá

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:21

MP Marge stalo jasne, nekdy mi to nevadi- za predpokladu ze a)nekouse to a neskrabe, b)nejsem v tom jako v igelitovem sacku, to se obcas bohuzel pozna az pri noseni. jedny super letni saty krasne barvy co vyradila dcera jsem si vzala 2x na sebe a prestoze zdanlive lehounke a bez rukavu, do 10 min ze me kapalo. fuj. no doslo mi proc je nechtela:P pritom nektery umeliny jsou normalne prodysny

​To je PRESNE duvod, proc umeliny normlne vubec nekupuju a nenosim. Priteli bylo zezacatku divne, proc jsem pri nakupovani tak "vybirava" a koukam na cedulky. A kamaradky si ze me uz leta utahuji, ze jsem "shopping snob", protoze si radsi priplatim za kvalitnejsi material. Mne je ten lacinej polyester na kuzi TAK protivnej, zvlast v lete. Proto jsem ze sveho rozhodnuti saty si nechat tak v soku 

Utesuju se tim, ze zadne z nich nejsou letni - vsechny jsou urcene na podzim, ba i zimu (se silonkami, pochopitelne  )

49357 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:26

MP Marge já udělala tolikrát chybu při nákupech, když jsem si říkala že "to přece vydržim" a "vezmu si něco pod to" (např triko pod krásný, ale kousavý svetr), že teda už ne, ani náhodou. zrovna ty svetry nebo vlněné kalhoty či sukně mě koušou i přes spodní vrstvu. jsem ultra shopping snob

pokud je ti ten matroš fakt nepříjemnej, tak zkus v jedněch strávit nějaký čas, třeba aspoň hodinu.. a jestli se nebudeš moct dočkat až to sundáš, tak pryč s tim

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:27

MP Marge ja jsem obezni a nekdy se dost potim, takze u me je to nekdy az panickej strah. Zade jsem to nemyslela tak, ze v ty umeline budes smrdet, neboj

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:27

MP Marge Bohužiaľ ťa musím sklamať že v šatách z nepriedyšnej umeliny sa spotíš v každé ročné obdobie. Obzlášť v na jeseň a v zime keď na nich budeš mať ďalšiu vrstvu. Jedine že by si chodila v zime iba v šatách bez kabátu a ruky držala nad hlavou aby sa ti vetrali podpazuchy :D Aj ja som urobila pár ústupkov a musím povedať že všetko nakoniec letelo

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:29
Reakce na jerry:

​Právě u D.P. se mi to stalo několikrát - bohužel se přes nepříjemný materiál nedokážu přenést, protože obvykle je to ten "laciný" PES, který je navíc neprodyšný jak igelit.

Ja prave u D.P. mivam vetsinou kliku, az se sama divim - jenze je fakt, ze moc nekupuju saty, ale spis topy, tricka a sukne. Saty jsem od nich zatim mela jen takove ty jednoduche bavlnene, na kterych se toho neda moc zkazit. Ty troje saty byl muj prvni pokus o SATY v pravem slova smyslu. 

Jako ty zelene a ruzove nejsou moc prijemne na dotyk a trochu skrabou, ale myslim, ze si na to zvyknout da a hlavne mi prijde, ze prece jen trochu dychaji. Ovsem ty vinove, tam je kazda snaha marna, ty jsou fakt jak pisete - igelit 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:30

MP Marge myslím že z tohohle pohledu můžeš být v klidu. ty pani obvykle taky praktikujou údržbu oděvu stylem: to je ješte dobrý, do rána to vyvětrá

​Tak to u me FAKT nehrozi!!! 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:32

MP Marge já udělala tolikrát chybu při nákupech, když jsem si říkala že "to přece vydržim" a "vezmu si něco pod to" (např triko pod krásný, ale kousavý svetr), že teda už ne, ani náhodou. zrovna ty svetry nebo vlněné kalhoty či sukně mě koušou i přes spodní vrstvu. jsem ultra shopping snob

pokud je ti ten matroš fakt nepříjemnej, tak zkus v jedněch strávit nějaký čas, třeba aspoň hodinu.. a jestli se nebudeš moct dočkat až to sundáš, tak pryč s tim

​To je dobrej napad, to bych mohla. Musim tedy sebou hodit, protoze z americkych obchodu jsem zvykla, ze mam na vraceni nejmene tri mesice, a to myslim D.P. nema, tak abych to kdyztak stihla poslat zpatky....

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:36
Reakce na razorblade:

MP Marge ja jsem obezni a nekdy se dost potim, takze u me je to nekdy az panickej strah. Zade jsem to nemyslela tak, ze v ty umeline budes smrdet, neboj

​No - u tech vinovych bych se tomu ani snad nedivila 

Pritel casto trpi paranoiou, ze smrdi (k cemuz nema zadny duvod, ale kdyz ho to popadne, tak jsme se kolikrat museli i vratit domu, protoze proste ten pocit nedokazal vydrzet), tak holt budeme paranoidni oba 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:38
Reakce na paktofonika:

MP Marge Bohužiaľ ťa musím sklamať že v šatách z nepriedyšnej umeliny sa spotíš v každé ročné obdobie. Obzlášť v na jeseň a v zime keď na nich budeš mať ďalšiu vrstvu. Jedine že by si chodila v zime iba v šatách bez kabátu a ruky držala nad hlavou aby sa ti vetrali podpazuchy :D Aj ja som urobila pár ústupkov a musím povedať že všetko nakoniec letelo

​Hm, nepotesila jste me 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:44

​No tak to by si ale MP Marge mala dať pozor na to aby sa v tom nespotila, najlepšie stáť niekde pod klimatizáciou, to je potom ale zbytočné to vôbec testovať. :D

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 14:53

MP Marge mně umělina smrdí už třeba po půl hodině, není to vyloženě potem, ale prostě ve spojení s nošením mi to fakt po chvíli smrdí. Nemám ráda nic, že z toho dělaj letní šaty vůbec nechápu.

Umělý svetry mi vetšinou nevadí, ale hlavně takový ala šifony, nebo trička s příměsí, co se tváří jak bavlna

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 16:33

Dnes šaty, v modré je neměli a nakonec jsem ráda :-).

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 16:54

Potrefenáhusa Na leto je to fakt peklo 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 16:56

999 0zero7 Haha, to jsou jediný dvě scény, který mi utkvěly! (a ten její byt, asi první loft co jsem viděla). Byla jsem na Flashdance v malým vesnickým kině, celkem jsme tam seděli tři-já s kamarádkou a nějaký postarší chlapík. 

A první film, co jsem viděla na videu byl "Sežrána zaživa".  

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 17:00

Garfie Její byt jsem hrozně chtěla :-). A ještě si pamatuju na toho psa..,