999 super sukne![]()
Co jste si dnes koupili/y?
999 v tej sukni si ![]()
999 super sukne ![]()
Kúpila som si tenisky na behanie. Viem, viem, špeciálka, meranie došlapu, prídem o nohy atď... Mne sa páčili a keď sa v nich bude zle behať budem v nich cvičiť :D

paktofonika neviem, co su to za tenisky a nechce sa mi to hladat, ale ja konkretne som pisala o behacich topankach z lidlu.
Kúpila som si tenisky na behanie. Viem, viem, špeciálka, meranie došlapu, prídem o nohy atď...
![]()
continuity Sú to Nike free run commuter, na runrepeat majú 90% pri takmer 500 hodnoteniach. Ako mínus bolo že sú užšie a že gumička je trochu tušia. Uvidím, vyskúšam, oproti teniskam z Lidlu budú určite lepšie. Priateľ má tento model a nevie si ich vynachváliť.
999 Nepozerala si sa v Cos na tú čiernu plisovanu sukňu? Nevieš náhodou či z nej nemali na predajni veľkosť 34?
paktofonika Vůbec jsem ji tam nenašla, chtěla jsem si ji taky koupit. Na e-shopu není?
999 Je, ale budem mat cestu tak som myslela že tam zájdem a rovno skúsim. Vyzerá to že sa už budem konečne sťahovať tak už nechcem objednávať online. Nevadí, skusim zavolať do oboch predajní.
paktofonika tak konečně byt vyšel? paráda!![]()
paktofonika Tak konečně to klaplo? V jaké části Prahy budete bydlet?
999 ja si chtela koupit tu cernou sukni, je to ta, co je po cele delce na knofliky? slusela mi, jenze se kolem tech knofliku nepekne vlnila. Mrzi me to, nic takoveho nemam, ale to neslo ![]()
jinx Je to ona. Mně se teda nevlni...ale mám ji zapnutou jen na těch pár horních, a pak rozepnutou.
paktofonika tenisky z lidlu stály fakt za pendrek, jinak teda myslim, že při tom objemu běhání, cos psala, si člověk fakt nohy běhacíma nikama nezhuntuje - jen teda by mi na nich vadilo, že jak jsou světle růžový, budou asi hodně rychle běháním venku uprasený.
Potrefenáhusa Myslím si to isté ale mala som na výber biele alebo ružové :D Teda mali aj čierne a tmavé farby ale svetlé boli o viac ako polovicu zlacnené. Na to pobehovanie po okolí to bude stačiť :)
999 to nepomahalo, ale i kdyby, nechci vlnici se sukni. Tak jeste pujdu zkusit jiny kus.
Objednala jsem si z HM shopu to triko NASA, co tady dávala onehda jinx . Tešila jsem se, že si ho vezmu do Peenemunde, ať se u té V2 pěkně vyjímám a ono došlo až teď, kdy už jsem zpátky. Teda je to spíš stížnost, ale na druhou stranu jsem si ho i tak koupila .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.