711990 danke velkovezire, nohy mam tak normal, kdyz bude cas stavim se tam a zkusim. Dekuji!
999 KK dikes!
711990 teď jsi mi dala naději )) a v pase velikost sedí normálně? 42 se mi na tebe zdá velká![]()
0zero7 mám 40, ten zadní díl je cca 90cm a při mé výšce 169cm mám tu zadní část kousek nad kotníky. Pokud tam půjdeš, určitě zkus. Řekla bych, že 711990 je menší než já a sluší jí.
0zero7 ty druhy saty jsou fajn, ale trochu se mi vytahaly
ty třetí se mi na obrázku strašně líbily, ale nějak mi ty pásy nejdou hezky naaranzovat, skoda.
skladanou sukni mám při 171 cm vel. 40, mám ji spis níž, na bocích
nellielovett Tulipe Diky, vyzkousim a uvidim, ja tyhle radsi nosim niz nez v pase, tak to muze mit taky negativni efekt na delku.
Lamicka je, musela jsem si ji trochu v pase zmensit. Kalhoty v COSu nosim 38 a 40, tady jsem udelala chybu - nemeli 40, jen 38 nebo 42 a ja si rekla, ze aspon se mi nebudou rozkladat ty sklady. No blbost, klidne sem mohla mit tu 38.

Rtěnku a na zkoušku oční krém. Pořád hledám, používala jsem ten Clarins co přestali vyrábět :-/
Další šedý svetr. Pro letošek snad posledni...

Kkat ja taky pouzivala ten Clarins, uz jsem zkusila kde co a nakonec se vzdy vratim k tomu cervenymu Super restorative, taky Clarins, ale z vyssi rady (ocni muzou pouzivat zakaznice od 25 nahoru) Je moc prijemny. Jo a jeste chci zkusit Nuxe.
Super svetr a moc hezka barva EL rtenky, jak moc kryje?
0zero7 rtěnka je uplně super, je to odstín strapless, kryje pěkně. Hodně se mě vysušují rty, až do popraskanych šupinek a s tohle rtěnkou vůbec. Už mám druhou, prvni jsem koupila po doporuceni tady.
Ten červeny Clarins je tenhle?
Který nuxe chceš zkoušet? Měla jsem zatim jen noční krém.

Kkat jj to je on! Fakt je dobrej. Akorat teda drazsi nez ten co zrusili. Samozrejme, grrr.
Nuxe mam strasne rada ten Creme prodigiouse (myslim se tak jmenuje, zkontroluju doma). Je lehky, ale vyborne hydratuje a krasne voni. Ten mam stabilne porad. Zkusim oci bud z rady proti vraskam a nebo tu density. Hodim sem zitra do kosmetiky odkaz.
Rtenku omrknu. Vypada super. Diky
0zero7 Který denní krém od Nuxe bys doporučila? Taky používám noční ten prodigieuse. Mám smíšenou pleť... (Blbý vlakno, ale když tě tady tak vidím
)
Kkat krásná barva rtěnky... mám ten samý problém, dost se mi rty vysušují a vypadá to hrozně, tak zkusím taky EL
a myslíš, že to je poslední letošní nákup šedého svetru? podzim ještě ani nezačal!! ![]()
Kkat Ten svetr!!
Hodil by se mi více než to véčko z Lindexu. Ten je z H/M?
prďola Krásný svetr i sukně
. Od kdy má H/M kašmírové svetry
? A kvalita o.k.? V obchodě jsem tedy nic podobného neviděla.
whiskas HM má kašmírové svetry dlouho, ale většinou jsou jen on-line...
whiskas díky! má je v řadě Premium quality a v obchodě jsem na ně nikdy nenarazila, takže je kupuju jen online. s kvalitou jsem velmi spokojená, je to už asi pátý kašmírový svetr z HM. úžasný byly třeba jejich černé roláky hedvábí - bavlna.
btw do středy mají 20% slevu na nákup nad částku 1800.-
999 Díky.
prďola Děkuju
.
prďola A musí se na tu slevu zadat nějaký kód? Vsadím se, že bude vše vyprodáno
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.