whiskas kód pro 10% slevu (nákup nad 900 kč) je 0474 a pro 20% slevu (nákup nad 1800 kč) je 0475. nevím, jak jsou probraní nebo ne, já si tam chodím výhradně pro tyhle skvělé svetry a ty většinou bývají skoro pořád. ostatně nejsou až tak úplně za hubičku ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
na vinted jsou teď dvoje cocoony, zelený a červený....
prďola Děkuju
.
whiskas nz ![]()
prďola A omlouvám se, kdybych se lépe koukla na jejich web, nemusela jsem otravovat s kódem. ![]()
whiskas v pohodě ![]()
prďola Pořád mi nejde do hlavy, že H/M svetr stojí skoro 4 tis., mám H/M spojeno s tričky za kilo
. Ale tak doufám, že je to opravdu jiný gang
.
whiskas no, ty tlustý kašmíráky tolik fakt stojí a mám jich 4 kousky
černý a tm. modrý dva roky a šedivý a smetanový 1 rok a stále jsou v perfektním stavu. mám pocit, že z nich v zimě zas nevylezu ![]()
prďola a pračku snáší v pohodě?
prďola To věřím a díky za reference. Koukám i na džíny - na fotkách vypadají dobře, ale pro jistotu jdu nastudovat, jak pružné je případné vrácení nepadnoucích kusů
.
Dodání je cca týden, že?
viktorka_od splavu prala jsem je jen v ruce, nějak nemám koule na to dát je do pračky. ale na máchání je tam klidně zase lupnu ![]()
mám vyzkoušeno, že bych musela hlídat přechod z praní na máchání a na chvíli pračku vypnout, aby voda přirozeně vychladla, a to tak nějak nedávám, protože se vždycky zapomenu.
whiskas s nákupem zkušenost nemám, tak to moc neporadím. vracení je v pohodě - do dvou týdnů jsem mívala peníze zpět, ale teď jsem už delší dobu nic nevracela, to jen než jsem vychytala velikost těch svetrů ![]()
edit: s nákupem džín...
whiskas můj nejoblíbenější svetr mám taky z HaM z tý premium řady, loni jsem ho nosila pořád, furt jako novej. Letos jsem si objednala další.
prďola aha, díky.
prďola
já myslela, že tam nakupuješ osobně - tedy on-line osobně. Jdu se mrknout na podmínky.
whiskas jj, vypadlo mi tam slovíčko "s nákupem džín zkušenost nemám" a taky píšu jak tatar ![]()
viktorka_od splavu kašmír do pračky nedávej, fakt stačí v ruce v šamponu
prďola Jasný ![]()
.
Ounz v tom pripade si ho nekoupim, snadna volba![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.