Potrefenáhusa Objednala jsem je na Zalandu, s tím jejich kuponem na 10 % slevu za odběr newsletteru nebo co vyšly ze všech eshopů asi nejlíp, btw docela fofr, v pátek navečer jsem je objednala a dneska už jsou tu, lepicí štítek na krabici pro vracení incl., naštěstí teda vracet nemusím. :)
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena pokušení teda silný moc.....když já si loni koupila uplně boží důchodcovský kotníkový šněrovací brogue clarksy a černý kotníkový šněrovací mám ještě vagabondy....![]()
Karoleena sú super!
Karoleena
ted jeste se udrzet a neporidit tem mejm vinovejm cerny kamarady:D:D:D:D
Už se blíží doba Vagabond škorní na libušínskou bitvu, se těšim![]()
Zarinya se ptala, jaký ty adidy jsem si koupila. Tyhle
. Jdu proti proudu, v létě černý, na zimu bílý...
999 a já zas okukuju podobný těm tvým červeným do kterých se nemůžeš obout:-) ty by se mi na zimu líbily obzvlášť, páč jinak mám všecko černý. bílý jsou ale dobrý![]()
viktorka_od splavu Já zahajuju zimní černou sezónu s bilejma botama
.
999 když já bílý mám:-) červený mám akorát lodičky a do těch se mi popravdě moc nechce![]()
Velikost klapla?
Zarinya Vzala jsem si nakonec ty 36 a jsem ráda, protože 36 2/3 by mi byly velký...Nakonec jsem si je vybrala kvůli té černé podrážce, ještě přemýšlím o černých, které ji mají v té COS červené.
Přestane kašmírový tlustý svetr někdy pouštět chlupy? Zkoušela jsem si krásný, měkoučký a v krásné růžovošedé barvě, ale oblak chlupů z toho.
Tak je objednaná.
Usoudila jsem, že mi tohle zapínání stačí, stejně kabelky podobného typu nikdy nezapínám. A protože je to malá crossbody, stejně ji budu nosit vepředu na těle, takže to zapínání určitě bude stačit.
Prosím vás a že se to nemusí počítat jako nový nákup, když jsem jinou, koupenou v srpnu, vrátila??? Jako že jsem neporušila záříjový stopstav. Že jsem jenom vyměnila.. ![]()

Kokoska Já mám kašmírových svetrů hodně, ale žádný chlupy nepouští...
Kokoska taky mi žádný kašmírový nepouští chlupy. to co ale echt chlupatilo byl svetr z angory - to prostě nešlo! a nepomáhala ani babská rada s předzmražením ![]()
Kokoska kdysi, když ještě existoval blondýní blog normálně, psala článek o kašmírovejch svetrech. Už si to nepamatuju doslova, ale ty hodně pouštěcí sou sice z kašmíru, ale nekvalivní vlákno. Časem sice přestanou pouštět, ale zřídnou. Já mám kašmírovej svetr v m&s, spíš dělá na místech tření takový ty pucky, co jednou za čas oberu mašinkou, ale málo a docela drží. Nicméně jistě existujou kvalitnější ( i vzhledem k ceně ) a měla sem kdysi jeden z vangraafu a ten chlupatil, ale nepuckoval,no ale nic o co by člověk stál. Docela ráda bych si sáhla na kašmírovej svetr za 4 k z hmka, jakej je, protože většina jejich klasickejch věcí stojí za prd. A zhoršila se výrazně i ta jejich logg řada, která bejvala zárukou jakžakž kvality. Jestli stojí víc, asi bych do něj bejt tebou nešla, musíš pak počítat, že to budeš mít všude..sukně kabát auto..všude prostě
Dík všem, hlavně Ounz. Jak to vypadá, ušetřím :)
no ale díky za avízo! tak to vypadá, že ty červený budou moje
přinejhorším nabídnu v místním COSím vláknu
kdyby něco beru je okamžitě!!!
Catherinne tak už jsem je zaplatila, do konce týdne je snad budu mít doma. u mě hrozí buď že mi budou příliš dlouhé, anebo si budu připadat příliš diblíkovatě. bude mi stačit jednou zkouknutí a případně bych je nabízela obratem, takže budu počítat s rezervací ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.