Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 U mě to vlastně ale cca na ten týden i vyšlo, teď už jsou v pohodě (i když naboso jsem zatím nezkoušela, ale jen se silonkama už jo), ale zejména první tři čtyři nošení byly trochu náročný... :)
Barvu na vlasy. Nejsem schopná se někam objednávat, tak občas zariskuji. Většinou jsem to odnesla šílenou žlutou nebo chemicky platinovou. Dneska jsem vsadila na rozmlsanost, vybírala mezi "kokosovou pusinkou" a "marcipánem". Vyhrál marcipán a Waterloo se nekoná
Mám příjemně strukturovanou studenou blond s nádechem do pudrova. Spokojenost obrovská.
LadyMary Pro me byl kdysi zazitek videt nazivo Barysnikova. Tak drzim palce
.
Po sto letech jsem si koupila novy uces. Vypadam v nem asi nejak takto:

razorblade tak zmen ocni stiny, ne?
Kokoska spis zacnu fialovy pouzivat! :D
razorblade Stíny by mi nevadily, ale s tím botoxem jsi to přehnala!
Koupila jsem si nějaký košile (zrovna ta z obrázku je fajn) a jednu potřebuju vrátit (vypadám v ní jak chovanka z Bohnic) - je v pohodě poslat to poštou? Toho DPD kurýra nějakej čas nechci vidět.

Emerald Ach! Baryšnikova závidím.
Mutziputzi 711990 Karoleena diky za reference, zaridim se podle toho snad nejak
Potrefenáhusa ja klasicky mam a trochu peklo to bylo, ale potkala jsem na dovce holku co je mela z nejake extra soft kuze a ty prej super. Bych to omrkla mozna
razorblade Magika! ![]()
Jo a koupila jsem si krom tech Martensek jeste klasicky biker boty, k cemu to nosite? Napada me oversized svetr a slimky, jinak moc nevim... k satum by to asi slo, akorat ne k tem co vetsinou nosim..

razorblade Magika účes musí být skvělej!
razorblade uka!!!
razorblade wow uka!!!
Potrefenáhusa ![]()
ty tvoje mají perfektní barvu
.
Nekúpila som si kolektívne šaty-teda zatiaľ.Bola som v Cos v Covent Garden.Na predajni nemali žiadne,predavačka niekde v sklade objavila 2 ks-34 a 36.36 mi žiaľ nesedeli cez prsia-napriek ich “arašidovej” veľkosti a podprsenky s minimálnou výstužou som v nich dýchala minimálne.
Tak som aspoň kúpila niečo v The Ordinary a peniaze míňam na jedlo ![]()
pecka a kolektivní šaty jsou teď který? Kokony?
pecka To je škoda, že si nevyskúšala aj niečo iné. Plisovanú sukňu tam náhodou nemali? :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.