pecka No to ma mrzí :) Ja sama som bola prekvapená, aký bol výpredaj prebratý. Ale z normálnej kolekcie majú veľa vecí. Nakoniec som si kúpila košeľu, ktorá nebola v zľave.

pecka No to ma mrzí :) Ja sama som bola prekvapená, aký bol výpredaj prebratý. Ale z normálnej kolekcie majú veľa vecí. Nakoniec som si kúpila košeľu, ktorá nebola v zľave.

Mrakoplas viktorka_od splavu Střih je volný a trochu do áčka, to je pravda, ale mi to vyhovuje - k úzkým kalhotám mám radši širší vršky, jinak si připadám jak jitrnice (vzhledem k mé postavě).
Na to, jak se bude materiál chovat po vyprání jsem zvědavá, já úpřímně doufám, že se neroztáhne, ale možný je všechno... To by mě mrzelo, protože na nošení je ten matroš super, takhle tlustý bavlněný triko jsem HMku koupila naposled snad před deseti lety.
A ten výstřih - možná závisí i na šířce ramen? Já jsem to dneska průběžně kontrolovala a ramínka mi fakt nelezou. Třeba je má modelka hodně úzká.
Ounz Ta khaki parka je skvělá, taky tuhle barvu miluju a dost se mi líbí i ten světlý kabát. ![]()
whiskas díky
Předsevzetí na šedé svetry vzalo za své když jsem viděla vedle jinx ve svetru.

carries tak to si ma nepotešila.No aspoň si skúsim nejaké tie ikonické kúsky,ktoré aj tak nie sú v zľave.Zistím,že mi nesedia a ušetrím miesto v kufri a peniaze na iné.
docitam se zpozdenim a nevim jestli nejdu pozde, ale zkuste spise prodejnu v Covent Garden. Mene lidi a kousek je Ordinary ![]()
Kammila dakujem,este sa len chystam.Mam namierené do oboch a Covent Garden je v pláne tiež.
Konečně jsem měla včera možnost dostat se poprvé (!!) do prodejny COS v Pařížské, že si udělám jasno v jejich velikostech. No velký svátek, zavřeno
. Ale zase jsem ušetřila, že jo
. Takže jsem si nic nekoupila, ikdyž jsem chtěla.
Včera jsme byli s dětmi kupovat boty:

brrr to je lepší než boty!!!
Catherinne Boty máme naštěstí taky (a dalekohled,...).
Když jsem byli v Decathlonu na jaře, tak jsme přitáhli duše do kola, baseballovou pálku, basketbalový míč. Ten obchod je mor.
Je, my tam málem museli nechat dítě ve stanu.
dnes som nechala dieťa mužovi a išla som kúpiť nože. Kúpila som sveter v HM, dve fľaše vína a kopec detských body ![]()
betsey veľmi dobrý nákup ![]()
betsey Máš aspoň ten svetr. Mně když se první rok podařilo dítě někde na chvíli odložit a vyrazit na nákupy, dotáhla jsem vždycky jenom ty hadříky pro něj ![]()
Letenky z Brna do Bergama za pětikilo![]()
Nic jsem zatím nekoupila, ale zjistila jsem, že TESCO začalo doručovat i v Ostravě. ![]()
Koupila sem si lotus oil, co mi doporučila 0zero7 na sjednocení pleti a na t zonu, tak sem zvědav.. :)

Ounz Používám Blue Orchid ze stejné řady, že by dělal zázraky se asi říct nedá, ale zato zázračně voní.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.