paktofonika Plisovanou sukni jsem si dnes koupila já, heč, poslední online v 36 (a běda vám všem, jak mi nebude!). Čímž zdravím martek01 a doporučuju obnovovat každé ráno stránky COS. Plus, když už jsem nakupovala, cosi (doslova haha) jsem přihodila do košíku...
Co jste si dnes koupili/y?
cervena 40 tam je....
Garfie kdyby ti ciste nahodou nebyla, tak ji odkoupim ![]()
razorblade joooo, uka ![]()
Candance Píšu si
Ta červená tam je více méně pořád, problém je s černou :-( taky jsem na ni číhala asi týden.
Tak dobry pocit jsem mela z nakupu,ale nic nemuzu najit na internetech, takze jen slovne hrnecek na espresso z nalejto, bila bavlnena delsi kosile z lindexu, knizka alias grace a jezerniho sktlritka pro synovce
nellielovett myslím kokony ![]()
paktofonika skúšala som aj iné,no niektoré,čo sa mi páčili,boli príliš krátke.
Napokon som kúpila modré kokony

Tričko

Potom som opustila Cos a kúpila šaty

Ktoré mám dlhšie,naživo vyzerajú lepšie,sú veľmi príjemné a mám ich v pláne nosiť so skinny

paktofonika sukňu som nikde nevidela,inak by som ju určite vyskúšala
Weekend for women,už mi dochází, Repetto,uz mi došlo a navrch L'extase na základě recenze od milacka .
Tak na to jsem hodně zvědavá
na blind jsem si parfém ještě nikdy nekoupila .
Dadoo Takže nákup na blind na základe mojej recenzie? Na jednej strane ma to teší, na druhej strane dúfam, že sa ti bude páčiť. Ozvi sa potom, prosím. Mne slepáky málokedy vyšli, verím, že nie si môj prípad.![]()
milacka ano,hledala jsem nějaké info o něm a narazila na tvou recenzi. A podle ni mi úplně sedne. Potřebuji něco teplého,měkkého, zralého, na podzim,pro dospělou ženu,ne dívku. A tohle vypadá dost slibně
kdyby stál 3 tisíce a nebyl od Niny Ricci, asi bych to neriskovala. Ale u Niný určitě nevytvořili nějaký puch a ja nejsem zadny nos,tak, myslim,nic moc neriskuji.
Ještě mi da dcera Black Opium,který nepoužívá, a budu mít zase co střídat ![]()
Konečně jsem si zase něcokoupila
LadyMary a co?![]()
nellielovett Něco přece ![]()
pecka hezký nákup.
brrr tak to jsem si dnes koupila něco taky ![]()
Takže tajnosti?? Ja som si tiež niečo kupila. ![]()
Doplnila jsem zasoby

na mě nemáte, já jsem si dnes koupila nic ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.