Ounz Ty jsou pěkný
, krásná barva.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas díky
Karoleena no hele, kdo je mate vcetne tebe, asi to bez ponozek co jsou nad botu nedam co? Buse nahrnuta fuska zilvar look asi. Jeste jsem je nevybalila zatim
Karoleena nad achilovkou? tam sem mela normalne rozrezany puncochace...
jezis ted to vidim, takze TLUSTY ponozky, slecna v obchode rikala, ze tyto zmekcej za tejden, no uz to vidim...
0zero7 Já jsem v nich poprvý a na celej den vyrazila se síťovanejma podkolenkama, to už je level Papíry na hlavu![]()
0zero7 já bych si koupila ty klasicky, ale kdyz si vzpomenu na ty tejdny bolesti a utrpení...
0zero7 hele nejvic se mi osvedcila kombinace silonka a ponozka pres to. Pak to jako vic klouze. Ale potoky krve se nekonaly, neboj! Fakt zmeknou rychle. Uz jsem je mela i uplne naboso.
copy: dotaz na majitelky té asymetrické plizované COS sukně. Je taky větší, jako všechno v COS? mám v košíku 42 a nejsem si jistá. V COS mám věci v rozmezí 38-42. A mám strach, aby nebyla obří a nepadala mi
martek01 mám 40 a snesla bych asi 38, ale je to celkem fuk - díky té gumě se s tím dá různě čachrovat. nicméně 42 by mi už padala hodně
mitford sister a jakou máš běžnou konfekční velikost?
martek01 Nosím bežné 34 a 36 mi už padala a nechcela som ju nosiť na bedrách
martek01 no právě v průměru asi 40, samozřejmě záleží podle značky a konkrétního kusu. rozhodně bych tu sukni nebrala větší velikost, než obvykle nosíš
Polunin bude v dubnu v Praze
Jestli neseženu lístky, tak si hodím mašli.... Jsem zvědavá, kolik budou stát ![]()
501 podle výběru whiskas , jsou boží, díky, ale už fakt začnu posílat ty účtenky ![]()

LadyMary V pondělí v deset bude velká klikačka...:-). Stát budou nejmíň čtyřku, je to benefice.
999 To je celkem dost, ,ale čekala jsem to. Každopádně to musí být obrovský zážitek, vidět ho na živo....![]()
LadyMary Taky bych ho chtěla vidět...:-)
MP Meri Děkuji
LadyMary Drzim ti pesti, ja budu v pondeli v Italii, myslim ze sance ulovit listek je miziva
, ale pokusim se, taky bych ho rada videla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.