999 to je super nákup, užij si to
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta Děkuju :-).
Mutziputzi ja nosim duchodcovsky vecko jen mezi klicnima kostma
a sukni prdni do zdejsiho prodejniho vlakna, ti urvou ruce![]()
razorblade duchodcovsky vecko![]()
jsem na nej taky musela prejit, jinak prestarla stetule![]()
999 to zni skvele, uzij si to a podej report z vlaku:-)
razorblade ten chumlaci oversized svetr je osidny. Ja tu 34/36 mam a stejne jsem si v nekterych pripadala jak tank. Musela jsem jich vyzkouset celkem dost.
viktorka_od splavu Jsem na to zvědavá...
. Manžel mi říkal, že nechal přezout gumy u auta, aby nás nic cestou do Budapešti nezaskočilo... Nevěřil, že to s tím vlakem myslím vážně a já už přitom měla koupený jízdenky...
.
razorblade Hlásí se další, které tak úplně nesluší velký huňatý roláku, nedejbože černý. Tmavá u obličeje mi přidá 10 let, a pak ten svetr zvednou prsa a přidá mi to 10 kg...
.
999 uzijete si to, stopro. nakonec zazitky nemusi byt pozitivni, hlavne kdyz jsou silne
(delam si srandu, bude to v pohode)
viktorka_od splavu My spíš jedeme v : jaký si to uděláš, takový to máš
.
999 tak to rozhodne![]()
Sukně s knofflíkama se mi nelíbí, ale já mám koumpounofobii. Kabát jsem si koupila na zip.

razorblade já véčko nemůžu žádný, buď vykřičenej dům, nebo mi to zvednou prsa, že vypadam jak pani Kadrnožková, případně pokud je úzkej a hlubokej, vypadá to možná dekadentně, ale mně tak lezou žebra, že mě to taky irituje, prostě rolák nebo pude!
Tak Betty barva hezka, ale jinak to neni muj salek kavy.
Uz vcera, boty do fitka a dneska to jdeme s kamaradkou prubnout.
Tak Betty Já mám zas husí kůži z těchhle chlupů na límci. Myslela jsem, že už se to ani moc nenosí ![]()
Tak Betty juj, to není hezký
martek01 u nás máme predajňu,takže priamo v nej.Mali tam aj sivé spacáky, čo sa vo veľkom kupovali minulú zimu.
Tak Betty Toto sa nosilo keď som chodila na základnú školu. Čím väčší chlpatý límec, tým lepšie :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.