paktofonika Lindex,kamoška ich vyhrabala na stojane s výpredajom.Skúsila si ich,no vraj by ich nevynosila,keď už ide zima pomaly.Tak som ich navliekla na seba a kúpila.Dnes som jej poslala foto,aby vedela,o čo prišla.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz hrnčekov nikdy nie je dosť ![]()
pecka Ty si ale zlomyseľná
paktofonika ale nie,my si doprajeme navzájom.Sa potešila,ako dobre mi našla.
Inak v tej sukni si Zary vo vedľajšom vlákne vyzeráš super Ja som rozmýšľala o takej úzkej z Promodu,ty máš,myslim,je A verziu
pecka dobrá bunda!:P tak doufám, že ji taky nepošleš dál a budem mít zas něco stejnýho![]()
pecka no v mým připadě už skoro až moc
jenže já ho chtěla..
viktorka_od splavu je to S,takže dúfam,že sa viac nescvrknem ![]()
Ounz chápem Ťa.Ani ja som nepotrebovala novú parku,ale keď už tam tak na mňa čakala ![]()
pecka ale je pěkná ![]()
Ounz veď aj tvoj hrnček![]()
pecka Ďakujem :) V promode som žiadnu úzku nevidela, teraz majú áčkovú so sponou na boku. Ja mám ešte tú z minulého roku takže som chcela pre zmenu púzdrovú.
paktofonika skúšala som si túto
Chtela jsem si koupit mohutnej sedej svetr s rolakem, na takovej ten pocit zachumlani. V kabince jsem chytila zachvat smichu, protoze jsem vypadala jako sedej valec, na kterym byla narazena hlava :D takze mi jako cena utechy musela stacit yankee candle v nove vuni autumn night
razorblade jako bych viděla sama sebe, aneb příběh o kabince a roláku, když nemáš velikost 34...
COS sukně s knoflíky je už i v eshopu (a zrovna je poštovné zdarma)...
razorblade Já jsem ho včera vyzkoušela k plisovaný sukni a taky jsem teda plánovanou éterickou vílu, ležérní, v over sized hadrech, nespatřila, zdá se, že na to budu muset jít zcela jinak![]()
pecka kruci, kde se dá sehnat? je dokonalá!!!!!!!!!!!!!!!!! na answer ju už nemají ![]()
Mutziputzi ja nato pujdu tak, ze zustanu u svetru do vecka a trochu na telo :D
razorblade Vecko ja nemuzu, pripadam si jak z vykricenyho domu, ja rolak, ale slabej...jinak holku suknu stihne osud satecek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.