Karoleena na mě vykoukly ty šaty včera v reklamě a líbí se mi, ale v noci jsem nějak nemohla spát a přemejšlela, jak se v nich asi sedí, jestli netlačí
netlačí a nezlobí? jinak dobrá náhoda...
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena Zepředu jsou moc pěkný a ano zezadu nic pro mě, přesně z toho důvodu.
vagabondy

Karoleena šaty parádní zepředu, zezadu aspoň pro mě ne, jak píšeš :-)
Vagabondy
a teda spokojenost!
Karoleena Skvělé! Obzvlášť zezadu. Knoflíky jsou funkční nebo jen jako?
Zu No zkoušela jsem si zatím sednout jen v kabince a žádnej diskomfort jsem nepociťovala, ale to bylo jen chvilu, zítra je vezmu do práce, takže to se teprv ukáže...
Sweet Potato Plně funkční odshora dolů!
Karoleena minulý týždeň som ich pozerala,no nemala som čas skúšať.Dnes áno,takže mi (aj vďaka tebe) visia v skrini ![]()
edit:dúfam,že dáš potom foto outfitu,nech sa inšpirujem ako kombinovať
Saty, boty, kabat, pradlo, pyzamo,,,,,??? A nakoniec som kamoske kupila este vonu botega velours, lebo ju na mne citila a strasne ju chcela. Tak uz ma. Dorazila som nakupy zmrzlinou v Ikea.
Jdu si tak z němčiny, rovnou na metro a naráz koukám, sem v Pařížský před cos..mno parku neměli, ale svetr jo ![]()

Ounz a uz si lapena ![]()
Janulik03 no to já už dávno, se mi to líbilo, co si tu ženy nakupovaly u nich, jen sem myslela, že sem u nich out of range, a ono ne..ale nejspíš mě to chození se koukat, zdali naskladnili parku, vyjde pěkně draho.. ![]()
Ounz kamoška má Cos parku (teda videla som ju na nej už minulú zimu) a je "boží"
pecka no, já sem se dost nadchla, ale mám smůlu (tak já to přežiju i bez ní, jen je to už několíkátá věc, která mi ‘uteče’ i když bych ji chtěla..)
Ounz neboj,oni ju ešte budú mať.Držím palce.
pecka
díky
Jdu si tak z němčiny, rovnou na metro a naráz koukám, sem v Pařížský před cos.
to se mi taky obcas stane :)) a podeziram je z podprahoveho sdeleni na webovkach. Jakmile je otevru, tak do 2 dnu jsem v obchode:)
Lamicka já sem nic neotvírala, to vono samo, ehm ![]()
Trochu zaspamuju, sou to vánoční dárky, až na jednu (což je trochu utrpení, protože bych je asi nutně všechny chtěla) 

Ounz Moc pěkný nákup :-). Nemůžeš nakouknout do toho TGM, jestli tě to bude bavit, že bych si to taky koupila? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025