Jenže jsem si ted uvědomila, že k té parce nemám asi žádnou kabelku.. Co by se k ní hodilo??
Na nohách k ní nejvíc budu nosit kotníkové hnědé šněrovačky.
Jenže jsem si ted uvědomila, že k té parce nemám asi žádnou kabelku.. Co by se k ní hodilo??
Na nohách k ní nejvíc budu nosit kotníkové hnědé šněrovačky.
Dadoo Ta parka je moc pěkná.
Dadoo To jsem myslela :-). Že tam bylo, že to omlazení bude mít na svědomí Survival...
Máte už prosím někdo ten svetr z HM, rolák, směs kašmír+vlna, mají černý, hnědý, šedý? Kouše to?
moora ježiš kde se najde seznam dostupných store? sem na to nikde nenarazila
999 No proto jsem to taky spletla
Se to samo nabízelo. Ale nebudu malicherná, hlavně, aby fungovalo něco.
Škoda, že nefunguje nějaký požírač špeků, když požíračů vrásek je tolik ![]()
Dadoo a snesla bys koupit novou, nebo z těch tvých? Brala bych k ní buď nějaký satchel anebo klasickou shopper. Muselo by se ale vyzkoušet. Já k parce nosím satchel.
Dadoo Tak ony moc nefungují ani ty požírače vrásek. ![]()
Parka je pěkná
.
kami nekouše... tedy mě nekouše ![]()
whiskas požíračů špeků je taky hodne a taky nanic.
Ounz Klidně novou. Díky za tip na typ
Budu koukat po něčem takovém. Z mých mi k romu nějak nesedí asi žádná .
Včera u nás byla dcera se ženichem a ten se smál, že do Čech snad každý měsíc vozí nějakou kabelku. Tentokrát koňakovou pro neteř.. tak příště třeba zase pro mě ![]()
Tak Betty
přesně. Ale možná to funguje alespoň na principu placeba.
Dadoo omladit plet az o dvacet let? jako ze kdybych si to namatlala na oblicej, tak budu podobana? :D
razorblade Evidentně na to zatím nejsi správná věková kategorie. Ještě musíš pár desítek let počkat. U mě už to nehrozí ![]()
Jdu se natřít..
nevím, zkus klasicky google moteefe+něco
A ještě jedna stránka na trička apod.
https://www.teeanimals.com/
som rada, že nie som jediná, už som sa cítla menejcenne...tiež to neviem nájsť.
Myslim ze @brioso sem nedavno davala midi suknu z asos, nema niekto link, prosim
Vlneny zupan, co nema spadle ramena
zahlidla jsem ho a musela mit. A vuni na zimu. A birkenstock na jaro, v Rime je butik, kde je vse pekne k vyzkouseni na jednom miste. Vsechny modely a sirky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.