jinx Ten je
. Ani spadlá ramena, ani trčící vycpávky
, skvělá barva. Chápu, že jsi neodolala.
Co jste si dnes koupili/y?
jinx tu vonu som si kupila aj ja. ![]()
jinx Byly jsme v pátek na Chodově a tam jejich prodejna zmizela ...
whiskas ja jsem na Chodove nikdy nebyla, ale nejsou nahodou v Palladiu? Nebo se pletu? Moc tam nechodim...
whiskas tak potom Rim, no :)
jinx Vůni budu muset někde očichat. Mám od Bottegy Venety dvě, tak bych mohla vyzkoušet další.
jinx Našla jsem pár kusů na Zalando a Aboutyou, tak jedině risknout velikost
.
jinx krásny kabát a vôňu pôjdem odskúšať,niečo nové na zimu by sa hodilo
Brioso dakujem :)
...jestli můžu doporučit, tak vyzkoušet nejen onu Velours, ale i novinku
Absolu - je moc krásná.
Teda oproti klasické EdP nebo Tvé Sensuelle je pocitově hutnější, ale pořád velmi elegantní.
Od BV používám už několik let Knot, v podstatě se nevoním ničím jiným, jiné vůně mi od nich bohužel nesedly, ale na tu od Jinx se pujdu také podívat.
stes mne sedla jen tato, ostatni taky ne.
jinx ty jsi mi navnadila teda, doufám že je v místních parfumeriích už k mání, četla jsem složení a jo ![]()
...z vůní Bottega Veneta jsou, podle, nejlíbivější(nejméně "konfliktní") v tomto pořadí
Eau Sensuelle
Eau de Velours
Eau Legere
Knot Eau Florale...
mne sedla jen tato, ostatni taky ne.
Jsem na tom skoro stejně (+ ještě Eau Legere). A mimoděk jsi mi svým nákupem připomněla, že Velours jsem si chtěla na zimu pořídit.
Já mám už snad třetí flakon té klasiky BV, přijde mi na mně ze všech nejlepší, taková čistá a hodně kožená, Knot mi hodně voní na papíru, ale na mně se bohužel rozvine do takovýho vyloženě syntetickýho divnýho puchu a ve Velours mi zas vadí ta švestka, no.
Jo a včera jsem si koupila šaty v Reserved, barva je víc taková tlumená režná a jutová než na obrázku, ale nic pro koumpounofobiky teda... :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025