razorblade jezis ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Co takhle šaty s buldočky?
https://www.zoot.cz/polozka/420636/kremove-saty-s-motivem-buldoku-smashed-lemon
brrr Ja nemit ty podstavce!![]()
brrr Já zas našla trička pro ptáčkomilce ![]()

koupila jsem si půlku kašmírovýho háemka, když jsou ty slevy, zelenej merino rolák ve Van Graafu (boží moc), krmítko pro sýkorky a kdouloň

Dadoo To je skvělé![]()
Mutziputzi Však na venčení, to se lidi dívají na Fanouše a ne na Tvoje kolena ![]()
Dadoo To chci! Je super! :-)
Garfie No co myslíš.. asi tři dny mám to tričko v záložkách, protože ho sem chci vložit a kdyby ho pak někdo chtěl. a právě jsem zjistila, že jsem tu záložku asi zavřrla.. jdu hledat. Se fakt picnu ![]()
A je to pro celou rodinu a ve všech možných barvách
A kromě tohoto i mraky dalších úžasných věcí nejen na sebe.. A všechny s ptáčky!
Dadoo to je krása! Všechno potřebuju! Děkuju za parádní tip ![]()
a taky s kočičkama

moora a teď ho nutne potrebuju!!!vyzkoumali jste někdo, odkud je? Minuly pracovní tahanice s celní poštou a naši poštou u práce mě z objednávek mimo EU dost léčej...
Potrefenáhusa ja jsem skepticka ke vsemu co nevidim a neosaham. Nedavno se mi tu od nekoho libil kabát ze Zary a svetr z Promodu nebo HM. Na vlastni oci to pak bylo zklamani. Tricka jsou bozi ale netroufnu si, i kvůli velikosti.
Haha.. to jsem vám ale trochu zavařila, co..? Ale tak Vánoce, že.. ![]()
Já si koupila tyky parku. Podobný kus oblečení mi vyloženě chyběl. V obchodě jsem si ji osahala a jsem spokojena. Ke svému účelu poslouží dobře.

A dostala

Vakcina prý dokáže omladit pleť až o dvacet let.. Tak.. snad to přežiju ![]()
moora A navíc si člověk může udělat i vlastni design https://www.moteefe.com/
Dadoo Nebyl tady před chvíli Survival? :-).
999 Asi nerozumím, jak to myslíš
Resp. jestli tomu rozumím. Nejdřív jsem psala, že tak hodně omladí Survival - pak se pro jistotu podívala na propozice a opravila to na vakcinu.
Ale pro mě je postup jasný: Vakcinovat, omladit a přežít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025