Lamicka mne se obtiskava skoro vsechno, ale tahle, když se predtim nenamastim, tak ne
Co jste si dnes koupili/y?
Mám už třetí řasenku od Benefit-They Real...a jako fakt super...má takový ten kartáček,co má na konci štětinatou kuličku...nerozmazává se,neobtiskuje,drží,odděluje a dobře se odličuje-obyč.micelárkou Garnier...Používala jsem fakt hodně moc různých řasenek, drahé i levné, ale tahle je TOP
Zarinya Dnes přišly ty zelený šaty jak si mě inspirovala a jsou úžžasný. Kdyby mi bylo o dvacet let míň tak si je nechám. Dcera z nich snad taky bude mít radost.
A když ne, tak je budu nosit já
a hotovo.
Tak Betty toto sem rada, ze jsi spokojena (snad bude i dcera)![]()
Ano, taky se mi zdaji uzasny, prijemny, pevny material a za smesnou cenu. :-)
Už vymýšlím jména ![]()

nellielovett vedle v dětským máš inspiraci![]()
viktorka_od splavu tam nechodím, tady je to nakažlivý ![]()
nellielovett taky se tomu vláknu vyhybám - nechci si na starý kolena něco uhnat ![]()
nellielovett Čuk a Gek ![]()
nellielovett Robinson a jeho Piatok
nellielovett Ferda a Ferda
nellielovett thelma a louise;)
Všem děkuji za nápady na jména, bude to Karel a Karel ![]()
nellielovett já si jdu dnes pro druhého skřítka, bude to Tony (Stark)
Magráta Já jsem tam byla včera pro Pileu, kdyby mi takhle vyrostla, budu spokojená.

Mutziputzi ta vypadá krásně
Magráta Ta moje má zatím asi 10 listů, ani ne. Prý se to ďábelsky množí, že tím člověk může obdarovat široký okolí, to jsem zvědavá.
Mutziputzi Ta je fakt hezká. Co potřebuje? :-)
999 Právě že prej nic, je to takovej jako sukulent co nepotřebuje krom moc vody ani moc světla, měla by bejt nenáročná mi bylo řečeno...i ve vlastním zájmu, jí říkám já![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025