Myslíte, že je dobrý nápad koupit vnukům 13 a 9 let toto? Je to deska která se dá na stůl
Jsem v blbým vlákně![]()
Myslíte, že je dobrý nápad koupit vnukům 13 a 9 let toto? Je to deska která se dá na stůl
Jsem v blbým vlákně![]()
Není tu vlákno na dárky, speciálně pro děti. Potřebuju inspiraci.
Staršímu vnukovi jsme koupili vzduchovku. Si ji přeje.
Já teda než kulečník, ten mě neba lautr...ani mi nejde...radši ping-pong, prodávaj takový malý pokojový rozměry a super.
Mutziputzi a my sme priobjednali na ten stol aj nástavec na ping pong a ešte sa dá dat aj doska a je z toho stol.
Tak Betty myslím, že je to dobrý nápad. Bude to zábava pre celú rodinu. Jo a vzduchovku som si ako decko vždy priala a nedostala. Za to som dostala starého pioniera (malu motorku).
Jiná Realita tak máš to takmer iba cez kopec, dojdi. Krbové kachle sa nájdu. ![]()
Mutziputzi ping pong je na mě moc rychlej
kulečník je ideální zábava pro mé staré líné tělo.
Jiná Realita kulečník a bowling nesnášim, osobám co maj dojem, že je to dobrá páteční zábava se vyhejbam![]()
Mutziputzi kulečník (já radši karambol), bowling a šipky jsou super zábava na páteční večer ![]()
Pinot Noir ani jedno mi nejde, tak mě to prostě sere, co to budu vopisovat![]()
Pinot Noir ani jedno mi nejde, tak mě to prostě sere, co to budu vopisovat
aha!
Mutziputzi Mně taky moc ne, ale když vypiješ dost piva, můžeš to svádět na alkohol ![]()
Mutziputzi a my sme priobjednali na ten stol aj nástavec na ping pong a ešte sa dá dat aj doska a je z toho stol.
to je perfektne! Sestra kupila chlapcom (vek 5, 8 a 40 :) ) ten maly ping pong a maly hokej, myslim ze ked im toto ukazrm, dlho neodolaju :)
Kúpila som kolektívnu Diorshow iconic ale pre zmenu overcurl, som zvedavá pretože zahnutú riasenku som nemal aveľmi dlho. A paletku Shade&light od Kat von D, že vraj najlepšia paleta pre večných začiatočníkov pretože sa dobre roztiera :D Dala som si záväzok, že sa začnem pravidelne líčiť a nové veci by ma k tomu mali motivovať.
paktofonika Já jsem si taky dopřála vysněnou paletku. Anastasia BH Modern Renaissance.
Ta tvá řasenka bude určitě super. Slyšela jsem samou chválu, ale já ji vyzkoušenou nemám. Tak dej pak vědět.![]()
Luna Tá je super, závidím. Som si sľúbila, že ak sa budem líčiť pravidelne tak si nejakú od Anastasii kúpim, teraz som si kúpila ABH tužku na obočie a je úplne top, obočie ako z katalógu (srandujem :D)
paktofonika prosim, das vedet jaka je ta rasenka? Pouzivam tu rovnou a budu kupovat novou, tak premyslim, ze bych taky vyzkousela tu zahnutou.
paktofonika jako necekej nejakej extra wow efekt, ale oddělí, obarvi, neslepi, neomatla a drží cely den
(i noc a pritom se dobre odlicuje)
ja mám rasy úplně neproblematicky, ale dotykaj se mi nahore i dole kůže a s vetsinou rasenek vypadam za chvili jak panda
Lamicka Dám vedieť, ale ako píše Potrefenáhusa tak nečakám nič extra oproti klasickej verzii. Kúpila som ju skôr zo zaujímavosti a preto, že ju tu stále niekto chváli :)
paktofonika Potrefenáhusa mne se totiz u jednoho oka obtiskava rasenka na vicko, asi tam mam jinak rostle rasy, tak resim, jestli to bude lepsi nebo horsi...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.