Janulik03 jsi psala že máš v plánu výlet do Prahy, tohle je kousek od Václaváku krám![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi ano??? Jezis baby ma zabiju, povedali ziadne obchody. Asi sa nenapadne vytratim. Este daj presnejsie ten obchod, prosim
Janulik03 Školská ulice
Mutziputzi dakujeeem
Janulik03 zeleny sencor mam uz leta,je super,opravdu silny motor.Jen tu extra nadobku na rozmasirovani,orisku,susenek,mrazenyho sem oddelala,ale to ja vse,nemam trpelivost cekat az to trochu povoli.
Ale drzela se dlouho.
Zarinya no pustila som motor a teda oproti sraremu uz odidenemu riadna sila ![]()
Mutziputzi
ježiš děkuju! Mně se to strašně líbí, v Japonsku to měli všude, ale v obchodě jsem to nikde nenašla! Normálně to slouží místo okapu, dole většinou vyskládaný kamínky, aby to dobře vsakovalo. A jsou tam tajfuny a období dešťů, takže myslím, že to nějakou tu nepřízeň počasí zvládne...
Garfie Ted maj jenom drahy medeny, ale dostavaj i litinovy za 1250,- jeden, ty jsem koupila ja a pry zas naskladni![]()
Mutziputzi koukala jsem :-) já počkám až na jaro, teď bych to nepověsila a bylo by mi to líto!!
Já jsem si kdysi koupila v OBI strelicii, kvetoucí. Že květ je umělý jsem zjistila až po roce.
Strelici mám dosud, asi pět let a ještě nekvetla.
Oblíbila jsem si je na Kapverdách, od té doby je dostávám řezané k narozeninám.
Tak Betty jakoze na živý kytce byl namontovany umely kvet![]()
stes byl to podraz.
stes Takhle se jeden čas hodně prodávaly kaktusy s nalepenou obarvenou slaměnkou. Žasla jsem, kolik lidí věřilo, že to je pravý květ.
Sweet Potato predne kaktus so slamnickou
tiez som naletela a to slamnicky sme mali pritom v zahrade. ![]()
dneska dorazila jarní parka - taková obyčejná, bavlněná, "rybářská"... jsem spokojená!

Sweet Potato jojo to si pamatuju. Taky děs běs
RoSa ta vypada dobře. Asi ji blíže prozkoumán.
Dobrá bude. Žádná variace a vylepšení, prostě klasika ![]()
s velký sebezapřením přiznávám, že u nás se jmenují nýdrle a rézi
a když jsem chtěla vědět proč, tak prý přesně tak vypadaj... no tak hlavně, že to máme genderově vyvážené! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025