Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 21:45
Reakce na RoSa:

dneska dorazila jarní parka - taková obyčejná, bavlněná, "rybářská"... jsem spokojená!

​Už se nakupuje na jaro? Já mám pořád depresi z přicházející zimy. Tohle by mohlo pomoct. 

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 22:45

hledala jsem pro muze batoh Herschel, nasla na zalandu a mam objednavku nekolikanasobek  pro sebe tricka, cepice a saty pro deti 

budiz mi utechou, ze to bylo cele s 20% slevou a ze jsem tam objevila taky voskovany klobouk. dovezla jsem si podobny kdysi z anglie a on by ho porad chtel. tak uvidime jak ho unosi  jsem ten batoh kapanek preplatila a to mel byt posledni darek. 

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 23:40

Křusky na zimu. Takže se oteplilo.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 08:02

barbucha pěkné křusky. Já přemýšlím, jaké vytáhnu zítra, mám celodenní komplikované cestování, velkou tašku, asi deštník a ještě musím být za dámu, uf.

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 11:39

Mirka 

Za dámu, to je strašnej vopruz. A eště v tomhle počasí 

Offline viktorka_od splavu
49137 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 12:54

Mirka já jsem na zítřek dámu vzdala, bude spacák s kapucí čímž odpadne deštník:D hlavně neber podpatky, to zavání průšvihem:-/ kdybych se nechystala většinu dne strávit spíš v interiéru tak beru "vojenský holiny", takhle volim perka

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 13:41

barbucha  po těch koukám a dost by se mi hodily .

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 13:42
Reakce na Ronna:

​Už se nakupuje na jaro? Já mám pořád depresi z přicházející zimy. Tohle by mohlo pomoct. 

vidíš, to mě nenapadlo. Začít nakupovat jarní hadry - dokud jsou, ať nedopadnu jako s kabátem (nákup v zimě ).

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 14:38

whiskas 

Já si od nich slibuju aspoň to, že se na klouzavým chodníku nepřerazím... a vejdou se mi tam i ovčí vložky 

Navíc mi je srdečně chválil i exmanžel, kterýho jsem do obchodu zatáhla po společný návštěvě harantů...  tvor nejen značně konzervativní, ale pro kterýho je všechno nad tisícovku předražený a nákupu nehodný  já bych si je koupila i přes protesty samozřejmě  ale prej že vypadaj super na noze.

Mně ty vagabondy vyhovujou, jsou to držáky! Žádný jiný jsem nikdy - bez známek opotřebení - neunosila tak dlouho.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 15:04

barbucha tak uz to nebude ze spolecny kasy tak mu cena nevadi.

hezky jsou.

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 15:11

Zarinya 

Společnou kasu nemáme tak dvacet let  ale stejně by nemlčel, komentuje kde co  

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 15:18
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 15:19

barbucha ty jsou dobrý!

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 16:50

barbucha Jo, to neklouzání je i mé hlavní očekávání. Mám podobné boty - ovšem z CCC  a musím prohlásit, že na ceně záleží, protože kůže je divná (je v nich poměrně zima) a kloužou i přes vzorek na podrážce (evidentně i guma není jako guma). 

A že je chválil i chlap je bonus. Mé mužské okolí mi takové boty zaručeně nepochválí (ale to mě neodradí), stejně jako např. většinu hadrů z COS. Asi jinej gang.

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:01

whiskas byla by velká drzost se zeptat, jaké hadry a boty vám tedy muž chválí? Protože vedle jsem četla reakci o krabici na šaty COS  a nevěřila vlastním očím. Asi začínám chápat stesky nad postavou, neslušivým oblečením apod. 

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:36

barbucha Help, máš ty boty v obvyklé veilkosti? Někde na netu jsem našla, že prý jsou větší ... Díky. 

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:43

MarcelaN No, v podstatě nic z mého šatníku . Teď přeháním, ale nejvíce se mu líbí "klasické" šaty, např. rovnější střih, přestřižené v pase (případně s páskem), totéž se sukněmi, ale zase, nic širokého. A nejlépe nad kolena. Líbí se mu i kombinace přiléhavé (nemyslím tím skinny) kalhoty a vypasovanější sako. Zas tak moc se to neřeší, ale občas mě jeho názor zajímá a někdy lituju, že jsme se zeptala. O těch černých COS neřekl, že jsou vyloženě hrozné, ale že mi prostě extra nesluší a když viděl produktovku, tak pravil, že ani na modelce nic moc. Obecně není nadšen z objemných sukní a dalších kusů oděvů, což mě se naopak líbí. Má rád spíše "ženštější" modely a takových je v mém šatníku pomálu. 

Offline RoSa
10078 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:43

whiskas já mám nohu mezi 39-40, a u Vagabondu beru 39... a tyhle zrovna mám taky a jsou super!

Offline whiskas
20889 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:53

RoSa Díky. Já mám nohu 38 a Vagabond všechny též 38 a moc se mi nezdá vzít si o číslo menší . Je fakt, že do nich chci dát ovčí vložku, nebo tlustou ponožku, tak by byla blbost je mít těsné.

A díky za referenci, když jsou tedy super, tak není co řešit. Jak tak koukám z okna, budou se hodit .

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 17:57

whiskas 

Já jsem si vzala schválně 38, normálně osciluju mezi 37-37,5. Podle výrobce a střihu. Ale aby se mi tam případně vešla ta teplá vložka nebo tlustá ponožka a nebylo mi to moc natěsno... a ani nějakou nezvykle obří hnátu mi to nedělá.